...za Twinga
![]()
...za Twinga
![]()
A sta je ovde smesno?
Meni deluje da je odlicno konstruisan za tu velicinu auta, motor je ispod, sve je gde treba, a bas me zanima suparnik u sudaru i brzina...
Znam da euroncap ne testira sve, ali ipak vredi...Jer koliko znam niko drugi ne testira "nezavisno" a ni firma same osim VOLVOa naravno...
МОЈ АУТО НИЈЕ СТАР,ОН ЈЕ САМО РЕГИСТРОВАН 24 ГОДИНЕ
jeste jeste super je, kad pritisneš gas do daske dodiruješ nogom prednji branik, i još imaš platneni krov... mada u poređenju sa renoovim limom, to može da se nazove i "ojačanje"ne mogu da ti napišem nešto tipa "dabogda imao sudar u renou pa da vidiš posle" jer toga posle neće biti
Pa dobro covece ne mogu svi da voze velike automobile, ipak euro ncap pokazuje da je bolje uzeti twinga nego neki fiat...
Nije sve u masi, slon je losiji u sudaru od 740 iako je mnogo veci tako da...ipak je konstrukcija bitna, ali svi imaju svoje granice, ne moze svako da vozi f1 sa carbon kadicom...![]()
МОЈ АУТО НИЈЕ СТАР,ОН ЈЕ САМО РЕГИСТРОВАН 24 ГОДИНЕ
ja mislim da ovde u twiletu tesko da je neko preziveo...i ako je preziveo...sigurno je u Bolnici u Solunu...![]()
![]()
...na mom krevetu
![]()
![]()
...hehehe,salamala...
LM...Slon je slon....pitajte Kira Gligorova...![]()
![]()
![]()
(za nove clanove)Dobrodosli i procitajte PRAVILA FORUMA!
il princezu DajanuNebojsaR4 kaže:
inače, jeste Twingo bolji od nekog Fiata u crash-u, al taj Fiat je Topolino iz 72-e...
А где сам ја у тој причиИ моја деца једу чоколаду
![]()
Isto takodje![]()
Mr.4
Meni ovo nije smešno. Prvo, ovaj model Twinga je iz '93-'94. Godine. Drugo, Renault je poznat po svojoj bezbednosti i treće Euro NCAP testovi se vrše pri određenim brzinama (64 km/h) tako da i kad sa tenkom (malo karikiram) udariš u stenu pri 100+km/h, ne bi dobro prošao![]()
@ borko
Pogledaj ovaj link, pa se malo smej, ali sebi
[ftp][/ftp]http://www.youtube.com/watch?v=k3ygYUYia9I
Renault Megane II 1.9 dCi grandtour luxe dynamique + R 18 1.4 (still rolling) + Renault Megane II 1.9 dCi confort dynamique = 315 KS i 701 Nm