Poz svima, ja sam Stevan iz Nisa....kupio sam skoro R4 TL 1986 god...sedio karburator, paljenje, ventile prestelovao...trap remontovao i vozim se pun gas :D . Zezala me je malo kocnica, grejao se prednji desni dobos...i to bas se grejao.....dok nisam primetio da je sajla rucne kratka i da je , kada god skrenem, kocila sama :O....sada sam je provukao kod menjaca i sve je extra. Glavni kocioni je isto remontovan...za 1000 din i extra radi...Hocu karter da skinem da ga operem i sredim uljnu pumpu....naime, kada se bas zagreje Reno ...hoce na ler da upali lampicu za ulje...ali cim pipnem gas ugasi se....mozda su sedeci lageri....mada ja sunjam da je pumpa .....pretpostavljam da godine dolivanja ulja su zapusile ono sito....Da li neko zna koji dihtug kartera ide...ja gledao nesto kod drugara u knjigu....kaze za B1B motor nema (cisto sumnjam da je taj motor) ...tj ne ide ni dihtung i silikon......E da ,kada smo kod toga....Da li neko zna koji je to motor...ima pored svecica neke mesingane cevcice da prolaze....malo curi ulje na njima....resicu ti tecnim metalom...ali koliko je stara ta glava....svaki motor koji sam video , do sada, nema to. Uhhh..ja se raspisah....I kako ovde da okacim neku sliku moje Nevene, malo konfuzan sajt :O