E danas iznenadjence... Upalim auto i kada popalim svetla cuje se kao da nesto melje i ne pali ventilator... Elem,posle dodavanja onog zaptivnog sredstva u hladnjak,kapiorao sam da ispustim vazduh iz sistema i slucajno mi izleti onaj cepic i prospe se voda na sve strane a najvise po onom malom cudu za koje pretpostavljam da mu je neka vrsta termostata... Ali posle toga je sve radilo ok... I danas kada sam primetio da ne radi ventilator on upalio lampicu za temperaturu,ja brze bolje ugasio i batalio sve... Znaci taj mali djavo bi trebalo da radi??
Znaci melje kada upalim svetla i ne radi ventilator...?? Ima li veze jedno sa drugim? Sta moze da bude? Mozda se pumpa za vodu cuje tako? Creva malkice napeta (imajte u vidu da sam ja to onako laicki procenio da su malo napeta)...
Opet ja zapomagam,ali sta cu...![]()

Citat
.Probaj tako da ustanovis odakle dolazi zvuk.Ne mogu da povezem paljenje svetala sa zvukom ali sa cetvorkom je sve moguce.To sto ti se naduvala creva normalno je ako ti je podigao temperaturu.Ne znam sta si sipao u hladnjak samo se nadam da nisi preterao pa ti zacepio sistem.Nov hladnjak u BGD-u je 4400 din