ovdje u bl ti nakace nako gvozdje na tocak, pa ti mos parkirat sta os i dje os, al dok ih nazoves i ne platis kaznu nema ti mrdanja![]()
![]()
ovdje u bl ti nakace nako gvozdje na tocak, pa ti mos parkirat sta os i dje os, al dok ih nazoves i ne platis kaznu nema ti mrdanja![]()
![]()
Oče naš koji jesi, RENAULT 4 mi donesi,
da se sveti ime tvoje,neka bude matalik boje,
U ime Oca i sina,Neka bude pun benzina.
Malo je off topic ali da se vidi...
Pauk dize auto 4
Pauk dize auto 6
I naravno ja.....
Pauk dize auto
al zato imaju mercedese pa jednog podignu a drugog povuku![]()
An Error Has Occurred!
Sorry Sonne, you are banned from using this forum!
Pustiti da administratori rade svoj posao, a ne vredjati druge clanove
Sorry Sonne, you are banned from posting and sending personal messages on this forum.
This ban is set to expire November 01, 2011,
I svaki iveco ima da podigne i povuce,mada su im oslabile opruge pa mogu da vuku samo laksa kola....Sonne kaže:
Dizao sam i puch-a,i alfu 159,grand cherokee,ml,bmw 5 ali i juga,reno 4,tavriu,ladu.....
reno 4 pa gde ce ti dusa ajde idi sad stidi se i ne "off-topic-aj" vishe!!!
An Error Has Occurred!
Sorry Sonne, you are banned from using this forum!
Pustiti da administratori rade svoj posao, a ne vredjati druge clanove
Sorry Sonne, you are banned from posting and sending personal messages on this forum.
This ban is set to expire November 01, 2011,
hahahahah
Citat: frik-ri:15-20 km/h vise na top speedu znaci da ce Talijan piciti 180km/h i vikati: ''Nece se ovaj Porsche da se skloni da prodem pa to ti je!!!''
Ovaj fururu je sigurno na strane table pa su ga zato i digli , a poslekad su saznali ko je vlasnik (a verovatno neki nas gastos) vratili su ga za dj ,a ovaj mini bus je verovatno bio u kvaru il tako neka kerefeka.
МОЈ АУТО НИЈЕ СТАР,ОН ЈЕ САМО РЕГИСТРОВАН 24 ГОДИНЕ
Nisu ga sigurno vratili,kaznu je morao da plati,osim ako nije Dzajicev..DOk sam sluzio verno gradu i otadzbini digli smo i jednog porsche boxtera,morao je da plati...sawoodean kaže:
A autobus je dignut iz prekrsaja,znaci i oni za bus su morali da plate par desetina hiljada dinara...Znam da je stajao neko vreme na sajmistu.