ali kad sam doziveo pre par dana,u pauku vozac policajac i ja idemo ispod brankovog mosta,a ima ulica paralelna brankovom mostu pravo ka splavovima,i nailazimo na punto grande policijski(sef smene),a brze bolje izlazi gospodarica noci iz auta.lik je nju navatao tu u osvetljenoj ulici u kojoj ima koliko toliko saobracaja.uzas!!!
Ova fotka me je letos spasila kazne od 5 do 25.000 dinara i uzimanje vozačke na 6 meseci. Prošao sam kroz crveno ali je semafor za pešake (nije raskrsnica) i uključivao sam se iz sporedne ulice. Pošto panduri nisu hteli da uzmu pare na licu mesta, sačekao sam da ih vidim kako "love" takve kao što sam ja i evo je fotka... Kada sam sudiji za prekršaje predao sliku, nešto su odustali da me zovu na sud
Kad se upoznamo, ispričaću ti celu priču, pa ćeš se valjati od smeha Stvarno su papci, mogli su lepo da uzmu lovu i kraj. Ovako su još oni ispali krivi
Ma debili,jednom ja idem kuci oko 2 rendzom i prolazim pored bazara ono prazan skroz parking samo pandurska kola parkirana ge drugde nego na mestu za rezervisanom za invalide!!!nemam reci,zao mi je sto nisam stao da ih slikam,odsad ima da ih slikam na svakom koraku...nis pas nece da ih popisa...