...ban!?
...ban!?
warn warn warn ban demokratija ipak![]()
МОЈ АУТО НИЈЕ СТАР,ОН ЈЕ САМО РЕГИСТРОВАН 24 ГОДИНЕ
Vozim se ja neki dan rendzerom za novi sad preko venca, i to bas oko 1 sat kad je bas prigrijalo... A onooo vruciina strasno.. i jos osetim kako mi motor greje noge! I ja stacu stanem negde pored puta i skinem se u gaće i nastavim dalje. Nisam proso ni km kad pade meni napamet da skinem i patike.. i tako ja vozim u gacama i bos pretiskam papucice. Kad na ulazu u NS panduracija! Ja se mislim u sebi joooj nemoj sad molim te
Taman kad sam pomislio da cu proci kad vidim maše lizalicom.. Znaci u sekundi sam pocrveneo i jos kad sam skontao da je pandur u stvari pandurka...
I tako stanem ti ja a ona prilazi.. a ja go i bosNasloni se ona na rendzu ''isprave molim'' i pre nego sto sam ista rekao pogleda me onako u gacama i cuti... A ja reko ''malo mi vrucina'' A ona samo cuti... pogleda me i rece ''vozi''
![]()
0642562844
Joj care,kako sam se nasmejao![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a sta je tu prekrsaj njen ili si ti svasta zamisljao a
![]()
Legendo, eto vam ga na svima klima u r4...
Ideja kao i za menjac revolucionarna, nije zabranjeno voziti auto samo u gacama pa akd zaustavi murija cirkus moraju da puste![]()
![]()
![]()
МОЈ АУТО НИЈЕ СТАР,ОН ЈЕ САМО РЕГИСТРОВАН 24 ГОДИНЕ
hehe a naj zesce ja kao frajer stavio jos neke smekerske naocare za sunce...
0642562844
Pa kad ne dozvoljavaju foliju...
evo jos jednog primera,kad panduri zaborave na PSP![]()
![]()
Bane za gace ti nije mogla nista....ali sto si bos je mogla da ti naplati kaznu....moze i za voznju bez obuce...kao i za papuce...al dobro imao si srece sto si se svideo pandurki![]()
![]()
![]()
Citat: frik-ri:15-20 km/h vise na top speedu znaci da ce Talijan piciti 180km/h i vikati: ''Nece se ovaj Porsche da se skloni da prodem pa to ti je!!!''
sreća njegova da je atletski građen. Bravo care slađe se nisam se ovako nasmejao odavno !!Nego jesili bio vezan?
Mi puo dare carta igienica !!!!
Kv Crew Rules everywhere!!!!!
Jedini koji ima tajnog savetnika i NEDA MU PLATU