Pozdravljam sve ljubitelje cetvorke. Ja sam Tarik iz Sarajeva, vozim TL 86 vec trecu godinu, u posjedu od 87. Doslo je vrijeme da se bolje upoznam sa vozilom zato sam se pridruzio forumu, nadam se da ce mi biti od pomoci :)
Pozdravljam sve ljubitelje cetvorke. Ja sam Tarik iz Sarajeva, vozim TL 86 vec trecu godinu, u posjedu od 87. Doslo je vrijeme da se bolje upoznam sa vozilom zato sam se pridruzio forumu, nadam se da ce mi biti od pomoci :)
Здраво Тарик,добро нам дошао.Имаш овде доста занимљивих тема у вези драгог нам аутомобила зато ако имаш неку фотографију,представи нам свог љубимца у теми Гаража и окачи неку фотографију.Још једном,добро нам дошао!!!![]()
Dobrodosao!!![]()
Dobrodošao momak!!!
NAMA DOBRO,A NIKOME ZLO
Dobrodosao...![]()
Hvala na dobrodoslici, inace nemam nesto fotografija, imao sam nedavno malu nezgodu na parkingu, mijenjat cu zadnje blatobrane, pa tom prilikom i uslikam nesto. :)
Dobro ti nama dosao. Ako bilo sta trebaj, pitaj, pa cemo i mi da pitamo nekog ako ne znamo.
Citat: frik-ri:15-20 km/h vise na top speedu znaci da ce Talijan piciti 180km/h i vikati: ''Nece se ovaj Porsche da se skloni da prodem pa to ti je!!!''
Dobro dosao
Pozdravlja vas Neđo iz Trebinja...
Prije par dana sam postao vlasnik jednog solidno ocuvanog Renoa
Trebace mi par savjeta ....
Uskoro slike
Dobrodošao!
Samo pitaj,ima nas... :D
NAMA DOBRO,A NIKOME ZLO