znači, vozio si 100 km autoputom, 100 km gradom i 100 km drumom u granicama ograničenja? Sa tom prosečnom potrošnjom?
- 100 otvorene prosijek 90kmh, i skoro 100 po gradu. Da prosijek je 4.96L/100km
A da je bolji odziv na gas i sve to: pa menjao si sve i pazio kod ugradnje, da bude sve tiptop, jel? Koja je to prednost?
-Pošto je yugo karb pravljen za 45 konja onda ovdje daje malo više goriva kada se stisne i to ga malo bolje tjera. Nije velika razlika ali osjetna je.
A što se tiče treće brzine na solidnom nagibu: kod mene u ŽMBK-u ima mali deo ceste koji ima 23% nagiba. Pa da te vidim u trećoj...
-Mogao bi probati. Imam jedan nagim na putu Os-Sb gdje je soldina i dug uspon, prije sam pred vrh uspona mora u 2. prebacivati, sada se ko od šale popnem u 3. brzini. Znači razlika postoji.
Samo neznam što ti znači, da troši pun klinac manje? Jel klinac rezervoar, litraža, minutaža, blamaža...
-Pun klinac = 12L prije. Pun klinac manje=5L sada! Pun klinac je litra
A da si smanjio sa 12 na 5 - begaj u GM, tamo neznaju da prave aute. Pomozi ljudima, ne budi pi...

Zašto sam p...?
-
Sve sam rekao u prijašnjim postovima. Karb mi nije bio očigledno dobar. Ako je sve ostalo dobro a trošio je 12L onda je samo karb mogao štekat. Novi nisam mogao nabaviti a općenito je reanger imao loš karburator, bar moj model solex 20nešto F. Yugo karb se može svugdje nabaviti a rupe su u 5mm slične i najlakše ga je staviti. Ima pripremu za plin i što je najbiotnije ima "ajnšpric" pumpicu tako da sad sastavi iz prvog okreta anlasera.
Tako če naš ozelot da povjedi
-i bi tako