Ovo zadnje ce tesko da bidne, kad im drzava ne dise za vrat nista od postovanja i primene zakona...
Ovo zadnje ce tesko da bidne, kad im drzava ne dise za vrat nista od postovanja i primene zakona...
moja petica isti motor od gtl -a 1108ccm trosio oko 6.5l /100km ma da na otvorenom iznenadi sa dobrim benzinom oko 4.5-5.0 lit pti brzini do 110/h,sada ga pripremam za kompletnu restauraciju i promenu boje od crvene akril na plavu metalik .kad krenem slikacu svaku pojedinost
pozzzzzzzzzzzzz
DAnas ugradio karburator od yuga 45. Ako mu to ne pomogne smanjiti potrosnju nista nece. Javit cu vam rezultate. Bolje pali jer yugo karb ima ubrizgavanje goriva. Bolje vuce definitivno. A potrosnju cu vidjeti. Ujedno karb je pripremljen tvornicki za plin pa ga je turbo lako ugraditi.
Live to ride
Ride to live
ŽMBK - SB - BG - SB - ŽMBK: 4,8 litara. Na sto, naravno. Brzinom od maksimuma 110 na sat. Autoputom.![]()
SB-BG-SB ; 5,2 litara na 100km.Brzinom od maksimuma 110 na sat. Autoputom
Kada stigne reparirani karburator iz BG nadam se da će i manje![]()
Vi to meni vadite mast na slamku namjerno :)). Joj da mi je 5L i to da je jos 5l plina. Karb od yuga vuce bolje. Ubrzanje jace. Sto znaci da ce i trosit jace :))
Live to ride
Ride to live
Ne bih da te plašim, ali već drugi post o Četvorki sa karbom od... jeli... vidi se da nisi pratio na času. Snejk očigledno uči za ispit pa nema vremena, ali kad te oplete nemoj da se žališ![]()
Tajni savetnik KV kru
Ajd da vas utesim,po gradu,ali po guzvama,kreni stani svaki dan je makina u prometu NE moze ispod 10-12 litara LPG.
A sve je ispravno jer cim izadjem na otvoren put spusta se na 6.5 l lpg.
To ne trosi,to guta,to se davi,tone u plinu,ali ide.
A sorry a šta se ne smije spominjati niti jedan drugi auto ovdje osim Renault 4.serz kaže:
![]()
Pa svašta ljudi. Jel smijem proizvođače guma onda napisati ili samo stavio nove gume?
Live to ride
Ride to live
Ma sme bre nego zajebavancija na racun Tugaoseloth kaže:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
......we are the first to program your future......