Auto je bio u tip-top stanju, filteri, svijecice, ulje u motoru, preventivno mjenjano ulje u mjenjacu, nastelovan, sve to par dana prije puta.
Stari je znao spustiti potrosnju na oko 5.5, ispod 5 mislim da nije moguce![]()
Auto je bio u tip-top stanju, filteri, svijecice, ulje u motoru, preventivno mjenjano ulje u mjenjacu, nastelovan, sve to par dana prije puta.
Stari je znao spustiti potrosnju na oko 5.5, ispod 5 mislim da nije moguce![]()
E druze bio sam vec kod majstora, sad je popravio kako to treba.Izvadio je karburator, izduvao , ponovo zamenio dihtung, i sad sve je suvo.![]()
I sad ne trosi toliko.![]()
Bravo![]()
![]()
. Sada si barem miran.
Kapetan na belu lađu a takođe Gospodar vremena i vd. direktor svemira
I siguran !!!!
МОЈ АУТО НИЈЕ СТАР,ОН ЈЕ САМО РЕГИСТРОВАН 24 ГОДИНЕ
Da, da i maksimalno zadovoljan sa Rendzom.Samo da jos neko mi ugradi muziku.![]()
PS: i hvala na pomoci ljudi
Veliki pozdrav
Ugradnja muzike ti je lak posao, ako bar znaš osnovne stvari vezane za "struju". Treba samo malo volje i vremena. A i posle ti je lepše da slušaš ako si je sam ugradio.![]()
A i ako neznas mi smo tu i ima da ti objasnimo sve u detalje. Samo am dostavis koji je model auto-radia ili mp3, a mi ce mo da ti kazemo gde koja boja zice se veze i na sta se prikljucuje
E,hvala ti druze.Samo bolje da razgovaramo u temi ''Muzika u kolima'', da ne budemo![]()
Odma cu da napisem sta imam.
![]()
2 trose oko 5L, a jedan 6.5, nikako da ga ustelujem.. A onaj cerin nije vozen neko vreme, pa pravo da vam kazem ne znam tacno..