Koliko vam trosi pobednik vremena? - Strana 14
Strana 14 od 19 PrvaPrva ... 4101112131415161718 ... PoslednjaPoslednja
Prikaz rezultata 131 do 140 od ukupno 183
    Renault 4 Alpine Avatar od  John Doe
    Član od
    14.04.2007.
    Aktivnost
    20.12.2016
    Godine
    41

Re: Koliko vam trosi pobednik vremena?

Da vas sve utjesim, 15 litara na 100 km Kad se vozi sve po PS-u ne ide ispod 10 da si majka bozija. Doduse ja imam jedno 3x vise konja

P.S. Ne radi mi osvjetljenje table i nisam pratio stanje... kad sinoc stade auto. Nema corbe. Sreca pa u mom kraju svako selo ima jednu ili dvije benzinkse pumpe
    Sve je 5 samo je Renault 4!
    R4 at speed :)
    R4 scandinavian flick :)
    May the 4's be with you :D

Renault 4 Alpine Avatar od  serz
    Član od
    12.04.2007.
    Aktivnost
    15.10.2013

Ljudi, daj da skupljamo pare da Jonu kupimo jednu malu cisternu prikolicu
    Kad ti je rođendan i jel imaš kuku na crnom
    Tajni savetnik KV kru

Renault 4 Alpine Avatar od  John Doe
    Član od
    14.04.2007.
    Aktivnost
    20.12.2016
    Godine
    41

Ne bi se puno bunio Kuke nemam ali cemo napraviti hehe! Uvijek sipam za 50KM sto je cca 26-27 eura, malo manje od 25 litara, cest sam gost na benzinskim pumpama. Kad sa tim dobacim do 250 kilometara to je super
    Sve je 5 samo je Renault 4!
    R4 at speed :)
    R4 scandinavian flick :)
    May the 4's be with you :D

Baby Renault 4
    Član od
    17.11.2008.
    Aktivnost
    26.07.2012
    Godine
    42

ahaa....hehe. Živili
    Live to ride
    Ride to live

Citat John Doe kaže:
    Ne bi se puno bunio Kuke nemam ali cemo napraviti hehe! Uvijek sipam za 50KM sto je cca 26-27 eura, malo manje od 25 litara, cest sam gost na benzinskim pumpama. Kad sa tim dobacim do 250 kilometara to je super
    Ma isti si k'o moj prijatelj Mokl iz LJ. On uvek sipa za 20 eura, briga njega poskupljenje goriva . I još : žao mi je za Kumrovec, ali biće naknada u S.Brodu
    hobi je nešto besplatno što te puno košta

www.slepsluzba.com

Baby Renault 4
    Član od
    17.11.2008.
    Aktivnost
    26.07.2012
    Godine
    42

Wuhuuu. Pobjednik vremena je opet povjedio. Kad sam mu stavio karb od yuga potrosnja je pala na 4.96L mjesane voznje. Presretan sam. Bolje vuce, finiji odaziv na gas. Penje u trecoj na solidnom nagibu i trosi pun klinac manje. Prije je trosio 12 sad 5. To je velika razlika.
    Live to ride
    Ride to live

Ja se inače nikako ne javljam u tehničke stvari, jerbo sam blento za to (osim za žićicu) ali:
    ti stavio karb od yuga na Četvorku? Dobro, mislim neče da te ubiju odma'. Ali kasnije, ko zna...
    Mešana vožnja: znači, vozio si 100 km autoputom, 100 km gradom i 100 km drumom u granicama ograničenja? Sa tom prosečnom potrošnjom?
    A da je bolji odziv na gas i sve to: pa menjao si sve i pazio kod ugradnje, da bude sve tiptop, jel? Koja je to prednost?
    A što se tiče treće brzine na solidnom nagibu: kod mene u ŽMBK-u ima mali deo ceste koji ima 23% nagiba. Pa da te vidim u trećoj...
    Samo neznam što ti znači, da troši pun klinac manje? Jel klinac rezervoar, litraža, minutaža, blamaža...
    A da si smanjio sa 12 na 5 - begaj u GM, tamo neznaju da prave aute. Pomozi ljudima, ne budi pi...

Moram reći, da znam da se zakucao kod reči "pobedio" ali nemogu a da ne stavim ovo ovamo iako znam da je ali uz dopuštenje:
    pričaju Milošević i Šešelj u zatvoru, kako je bilo u Americi i kaže Slobodan: znaš, kad sam bio tamo, =bo sam Moniku. Kad Vladimir: seveš? A Sloba, odgovara, ne Levinski.

Tako če naš ozelot da povjedi
    hobi je nešto besplatno što te puno košta

www.slepsluzba.com

Baby Renault 4
    Član od
    17.11.2008.
    Aktivnost
    26.07.2012
    Godine
    42

Citat katraš kaže:
    znači, vozio si 100 km autoputom, 100 km gradom i 100 km drumom u granicama ograničenja? Sa tom prosečnom potrošnjom?

- 100 otvorene prosijek 90kmh, i skoro 100 po gradu. Da prosijek je 4.96L/100km

A da je bolji odziv na gas i sve to: pa menjao si sve i pazio kod ugradnje, da bude sve tiptop, jel? Koja je to prednost?

-Pošto je yugo karb pravljen za 45 konja onda ovdje daje malo više goriva kada se stisne i to ga malo bolje tjera. Nije velika razlika ali osjetna je.

A što se tiče treće brzine na solidnom nagibu: kod mene u ŽMBK-u ima mali deo ceste koji ima 23% nagiba. Pa da te vidim u trećoj...

-Mogao bi probati. Imam jedan nagim na putu Os-Sb gdje je soldina i dug uspon, prije sam pred vrh uspona mora u 2. prebacivati, sada se ko od šale popnem u 3. brzini. Znači razlika postoji.

Samo neznam što ti znači, da troši pun klinac manje? Jel klinac rezervoar, litraža, minutaža, blamaža...

-Pun klinac = 12L prije. Pun klinac manje=5L sada! Pun klinac je litra

A da si smanjio sa 12 na 5 - begaj u GM, tamo neznaju da prave aute. Pomozi ljudima, ne budi pi... Zašto sam p...?

-Sve sam rekao u prijašnjim postovima. Karb mi nije bio očigledno dobar. Ako je sve ostalo dobro a trošio je 12L onda je samo karb mogao štekat. Novi nisam mogao nabaviti a općenito je reanger imao loš karburator, bar moj model solex 20nešto F. Yugo karb se može svugdje nabaviti a rupe su u 5mm slične i najlakše ga je staviti. Ima pripremu za plin i što je najbiotnije ima "ajnšpric" pumpicu tako da sad sastavi iz prvog okreta anlasera.

Tako če naš ozelot da povjedi

-i bi tako
    Live to ride
    Ride to live

Renault 4 Alpine Avatar od  Whitesnake
    Član od
    12.04.2007.
    Aktivnost
    05.02.2015
    Godine
    39

Prosecna potrosnja merena na 500km, od toga 200km otvorenog puta je 6,4l na Belom

МОЈ АУТО НИЈЕ СТАР,ОН ЈЕ САМО РЕГИСТРОВАН 24 ГОДИНЕ

Renault 4 Alpine
    Član od
    12.04.2007.
    Aktivnost
    29.09.2014
    Godine
    43

Danas predjeno 440km,potrosnja oko 7.5l LPG,vecinom na otvorenom putu.Previse.

Slične teme

1. trosi kao tenk
    Autor djura111 u forumu Motor / Menjač / Izduv
    Odgovora: 18
    Poslednja poruka: 26.03.2016, 09:09
  2. Tragovi vremena na podu.....
    Autor Cvjetko u forumu Šasija / Karoserija
    Odgovora: 26
    Poslednja poruka: 29.01.2015, 20:39
  3. RENDŽA-pobednik galaksije
    Autor marko.pavet u forumu Predstavljanje
    Odgovora: 7