raznolikost je to sto nas krasi,sta ima veze sto neko na skup dolazi i ovim
11707803_10206075748590381_394317294404188409_n.jpg
raznolikost je to sto nas krasi,sta ima veze sto neko na skup dolazi i ovim
11707803_10206075748590381_394317294404188409_n.jpg
on kad bi sa tim dosao, ja bih ga u dupe poljubio
Citat: frik-ri:15-20 km/h vise na top speedu znaci da ce Talijan piciti 180km/h i vikati: ''Nece se ovaj Porsche da se skloni da prodem pa to ti je!!!''
Maco moja slatka... mmm Va mva mmmm va (to je ono kao ''cmoka cmoka''...
Baš si mi sjatki... buj buj buj... Kako se to zove gejspozorušan? Muški gej, muška gejša i muška sponzoruša u jednom. Guze bi dao za dobar auto,a? I malo rimming-semmeringa,a? Ma moderno je doba - slobodno ti ispoljavaj svoje osjećaje. Svi smo mi ljudi bez obzira na boju kecelje...
Nego... Dođi ti da te Frikonja nahrani... Da ne jedeš one splačine na poslu...
Da ne jedeš samo parizer i suvi leb...
Evo za tebe jedan MekItalijan deLuxe Premium MekMeza Light™
Sreeeeeeeeećo moja blentava...
Master of the 25kW - Toruk Macto
...''...Mayday, Mayday, Mayday Calling all stations.This is Golf Mike Oscar Victor Juliet IMC CU.NIMB.ICING In great difficulty.Over...
Welcome's waiting... We're anticipating... You'll be celebrating, when you're down, and braking
...'' (M.Oldfield;Five miles out)
Rekao bih da se vidimo :)
Drugari na moju veliku zalost ove godine ne mozemo doci mi Pašajlići,meni se pomerio odmor tako da smo tada na odmoru.....zao mi je
......we are the first to program your future......
Poštovani,kako se bliži Renault susret u SB, još samo 20 dana ,molio bih Vas tko želi i može doći neka se stavi na spisak jer još samo 10 dana za prijavu!!!!!!
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
itd.
Master of the 25kW - Toruk Macto
...''...Mayday, Mayday, Mayday Calling all stations.This is Golf Mike Oscar Victor Juliet IMC CU.NIMB.ICING In great difficulty.Over...
Welcome's waiting... We're anticipating... You'll be celebrating, when you're down, and braking
...'' (M.Oldfield;Five miles out)
Nažalost,porodično idemo na Kopaonik 29.8.
Lep provod i srećan put učesnicima!
NAMA DOBRO,A NIKOME ZLO
Idemo,ima još mjesta za prijavu.
Stvarno smo se potrudili za ovaj Renault susret.
Nadam se da će se netko pridružiti Rakiju.
Još maloooooooo.