Volim plave,makar ofarbane
Evo konacno i cijev dosla napravljeno sve sad voznja idemo.
20150117_130523.jpg
Evo sad odkad sam ga masinski malo obnovio nekako mi ne radi dobro malo mi ga gusi pa mu dodam samo malkice zauga i proradi kao macka sta mu bi mozda previse zraka na fergazeru samo kontam ako zna neko vise nek rekne.pozz![]()
Na fragazarju naštelaj gas,imaš ga premalo.To naredi ko je mašina ogreta,za podroben postopek pa preišči temo o štelovanju lergasa
Lp,Medo
Ti moja rožica na pragu zrelih let si najlepši cvet
ma je med voznjo ko se pelem recmo če je brez zauga vlece sam cutim da ga mal matra pohodim gas sicer dobiva hitrost vendar čutim dušenje in zelo rahlo cukanje ko pa potegnem za ene dva milimetra zaug pa občutno potegne lepo brez kakrsnega dušenja in cukanja,sem fergazer mel odmontiran in sem ga očistil...verjetn sem kaj premaknil
Probaj naći drugi karburator, ili da tvoj karb. servis očisti u kadici sa elekrolizom.imao sam i ja takav slučaj, da si blizu BL riješili bi kod mog drugara.
Lijep ti je R4, bolji od mog.
![]()
To sam ja sjebo podesavanje prije to radilo ko novo.Probacu za vikend napraviti podesavanje na fergazeru i vidicu.
kako tvoj rendzo miroslave.pozz
@katrca Izvini sto idem u off topic ali vidim da si pomenuo da si menjao pumpu pa stoga da te pitam:
Kakve si anomalije imao pa si menjao pumpu za vodu? Primetio sam da mi gubi antifriz na ono crevo koje ide u donji deo hladnjaka, sliva se od pumpe negde i podliva onde na krivini creva. Neki dan sam skinuo da vidim da nije puklo mozda posto se ne vidi lepo od alternatora, zamenio sam selnu novom, sve je u redu ali i dalje podliva odozgo. Razmisljam da kupim onaj prasak sto zapusava pa mu sipam u hladnjak. Imas li ti (ili neko) iskustva sa ovakvim problemom?
Kakve praškove, jel problem vidjeti odakle se slijeva???ako ne vide 2 oka, odeš kod majstora, koji vidi. Kad ode pakung u pumpi, ima odušak gdje izbaciva atifriz.
![]()