Poštovani prijatelji, kolege, braćo...Odkad znam za sebe, sanjam da imam Reno 4 u svom vlasništvu,
i tako, posle 15 godina, ispunila mi se želja. U ruke mi je dopala ljuta guja ,Reno 4 TL 83 god, bele boje.
Dobio sam ga u nekoj razmeni od rođaka, inače bio je plavlje, tačnije, stajao je jedno 20 dana pod vodom, pošto sam iz Obrenovca, ali mu to nije smetalo da radi ko munja :).
E sad, pošto sam rešio da ga što bolje sredim, spakujem, da bi imao da se vozikam i ''duvam'' po gradu, imam tu još dosta zahvata na njemu, uglavnom limarijskih. Sve je to pomalo trulo, korozivno, ima sitnica dosta da se sredi, mada mu je rođak izvario čitav pod pre par godina. Primetio sam i da ima dosta ulja ispod motora, mada ne kaplje. On pali ko munja, tako i ide, ali bih voleo dosta toga da zamenim...
Interesuje me, ako možete da mi pomognete, gde imam da kupim dosta polovnih delova, počev od
sedišta, retrovizora koji se šrafi na tablu, vrata, i možda još nešto što primetim da bih mogao da mu zamenim. Kada ga limarijski sredim, onda ću ga lepo prefarbati...Ležajeve ću uzeti nove 62,06 pošto su ovi do poplave skroz otišli...Hvala unapred i drago mi je da sam ovde :)

Citat