Pozdrav svima. Novi sam clan na ovome forumu. Juce sam pazario prvu R4. Slike i detaljniji opis uskoro stavljam.
Pozdrav svima. Novi sam clan na ovome forumu. Juce sam pazario prvu R4. Slike i detaljniji opis uskoro stavljam.
Dobrodošao kolega!
Slikaj i raspiši se u svojoj garaži,pa da pogledamo kakvog lepotana si pazario?![]()
NAMA DOBRO,A NIKOME ZLO
I ja sam novi-stari član sa starim TL-om iz 1078.godine.U svakom slučaju dobrodošao na forum gde ljudi baš poznaju i vole ovaj automobil!!!
nikad nije kasno da se zavoli R4 i ja san pre nesto manje od godinu dana kupio prvi a sad imam dva i treci kao donator e sad ovaj drugi je retka zverka i u fazi sredjivanja
dobro ti nama doso![]()
Dobro nam dosao. Brzo se covjek zaljubi u malo ljuljavo auto... vidjeti ces...
Daj nam slike.
Daj daj daj![]()
NAMA DOBRO,A NIKOME ZLO
Pozdrav svima.
Nisam jos uspeo da uslikam masinu, ali da kazem par reci.
Automobil je 1989g, u prvoj boji 94%, kuplen od prvog vlasnika. Na satu ima 61000, motor, menjac, amortizeri i sve ostalo je odlicno. Ne bi da se hvalim ali auto je kao nov! Kupljen u Subotici od nekog dedice koji ga je cuvao, pazio, vise je stajao u garazi nego sto je vozen. Uz automobil sam dobio servisnu knjizicu i tehnicko uputsvo, sve upakovano u originanoj plavoj futroli.
Nadam se da cu uskoro naci malo vremena pa da postavim slike.
To je prava stvar da u startu kupis dobar auto,i naravno ovde i trebas da hvalis auto,mi ovde volimo to![]()
Dobrodosao na forum. Kad budes radio i kacio fotke, uslikaj ga i odozdo.
Dobrodosao heheh ipak Pepi ima najstariji auto cak iz 1078 godine heheheheh sala mala :)
......we are the first to program your future......