Sediste
Strana 1 od 2 12 PoslednjaPoslednja
Prikaz rezultata 1 do 10 od ukupno 18

Tema: Sediste

Hybrid View

Prethodna poruka Prethodna poruka   Sledeća poruka Sledeća poruka

Sediste

Pretpostavljam da svako od nas ima isti problem-neudobno prednje sediste,propalo od godina maltretiranja svacijim i svakojakim,hm,pozadinama.Ja sam u svakoj cetvorci imao taj problem,islo je do toga da me na jednom istom mestu,nakon duze voznje,tako zulja opruga,da mi utrne noga .Trazio sam po otpadima neko ocuvanije,ali su cene bile sulude .Zvao sam i oglase,kad neko rastura cetvorku u delove i ispalo je da je to najtrazeniji artikal .I tako se ja pomirim sa sudbinom da cu morati da trpim i da cu nekada,negde,naici na par sedista iz snova.Prekjuce mi dodje na posao lik i ostavi vizitku,firma koja se bavi popravkom sedista i tapacirunga.Ja ga cimnem,dodje pogleda i kaze 2000 din po sedistu.Za te pare vam promeni sundjer,propale opruge i stavi novi skaj umesto pocepanog.Takodje doda i neka ojacanja izmedju opruge i sundjera.Govorim o popravci samo donjeg dela,ne o naslonu.Posto sam bio pri parama,odmah sam uradio oba prednja.Ne mogu da vam opisem kakva je razlika,jer nikada do sada nisam sedeo na ocuvanom a kamoli novom sedistu.Kad je udarilo podnevno sunce,nisam morao ni da spustam one stitnike,koliko je sad visok polozaj.Ko je zainteresovan,decko se zove Zoran,telefon je 063-18-17-560,firma je "Ajkula",adresa Zrenjaninski put 5a.Ko ima mogucnosti da to uradi,preporucujem
    Samo jos vetrobran,limariju,generalnu,krila....

Urednik Avatar od  Pasha
    Član od
    12.04.2007.
    Aktivnost
    03.06.2024
    Godine
    45
    Slike
    384

Re: Sediste

Posto mi je to u kraju bas sam bio neki dan cisto iz radoznalosti i lik me iznenadio sa ciframa uopste nije skup
    ......we are the first to program your future......

Renault 4 Alpine Avatar od  serz
    Član od
    12.04.2007.
    Aktivnost
    15.10.2013

Znam da je onomad na okupljanju pre valjda F. Gore kod Sava centra bio jedan Rendža i da je tip ugradio sedišta od Saaba. Izgleda odlično, a verujem da i deluje. Ne uhvatih mu ime, ali ako je na forumu mogao bi da se javne i da napiše cenu i tako to
    Tajni savetnik KV kru

Renault 4 Alpine Avatar od  John Doe
    Član od
    14.04.2007.
    Aktivnost
    20.12.2016
    Godine
    41

I ja sam mjenjao vozacko sjedalo, bilo je bas propalo ali sreca pa sam imao odlicno na rezervnom autu. Prvih par dana nikako nisam mogao naci dobru poziciju za voznju, zbog visine novog sjedala.
    Sve je 5 samo je Renault 4!
    R4 at speed :)
    R4 scandinavian flick :)
    May the 4's be with you :D

Renault 4 Alpine
    Član od
    12.04.2007.

Pa tako ti je to uvek muke sa necim novim,ali navikne se covek i na lose a kamo li na dobro,samo opusteno. Pozdrav
    Mr.4

Meni je suvozacko sediste propalo, pa sam zamenio oba prednja. Stavio sam iz Lancie Z (minivan) dva zadnja. Prevrnuta koza, preklapanje u napred i u nazad, prezadovoljan sam.

Administrator Avatar od  Renault 4
    Član od
    12.04.2007.
    Aktivnost
    17.09.2025
    Godine
    42
    Slike
    133

Kada budem dolazio u BG, ću da svratim. Mada meni više treba za naslon. Stavio sam neke presvalek sa sunđerima da ti drže bubrege, ali to je provremeno rešenje. Traim nešto poput ovoga.

Koliko mu treba vremena da to sredi?

Renault 4 Alpine Avatar od  Whitesnake
    Član od
    12.04.2007.
    Aktivnost
    05.02.2015
    Godine
    39

Hvala za info... Ja sam zamenio i isto mi je trebalo malo da se naviknem ali je odlican osecaj ko terenca da vozim

МОЈ АУТО НИЈЕ СТАР,ОН ЈЕ САМО РЕГИСТРОВАН 24 ГОДИНЕ

brate kako si mogao da stavis zadnja sedista napred!?!?!?!(znam da su odvojena)
    Mislim ,to nije predvidjeno da bude napred nego nazad, zato su ih i ljudi stavili nazad.

Onda mogu i ja moj kozni kauc iz stana da ubacim napred:)...
    (za nove clanove)Dobrodosli i procitajte PRAVILA FORUMA!

Renault 4 Alpine
    Član od
    12.04.2007.

Ko zna mozda i pase?
    Mr.4

Slične teme

1. Zadnje sediste i jos po nesto !!!
    Autor Italijan u forumu Prodajem
    Odgovora: 15
    Poslednja poruka: 04.03.2010, 23:49

Tagovi za ovu temu