Ni vise ni manje nego Sev Marchal, bravo![]()
Ni vise ni manje nego Sev Marchal, bravo![]()
![]()
![]()
CD![]()
Posle razmatranja ove slike i saveta još članova ovog cenjenog kluba na virtuelnoj sednici odlučeno je da se mačkice pomere još malo ka sredini![]()
Posto nisam bio na sjednici,mozda mi se ideja ne uvazi,ja bi ih pomjerio unutra samo 2-3cm al isto toliko i nanize.
Kad su u liniji sa glavnim farovima nekako mi djeluju obicno.Ko auto sa duplim svjetlima.
Ps:maglenke su ti cudo.
Fino brate
Uvaziti prijelog da se pomaknu prema sredini i to je to![]()
Ceka se odgovor MilosaBelog... Sad kad majstor stavi sest farova, tek tako... Trenda radi!!![]()
Neka se Veliko Vijece Debelih, ne nuzno i mudrih![]()
staraca ne naljuti na opasku, ali... Definitivno zeru prema sredini... I ja bi ih zeru ispod razine... tek tako da dobije ''opakiji'' i ''zlocestiji'' izraz ''lica''. Ovako mi pomalo djeluje kao student kojega je profa pitao BAS to JEDNO JEDINO pitanje u moooooru drugih pitanja koje, eto, bas nije naucio...
???
Salu na stranu... Ova moja opaska znaci da ce biti nakon pomicanja prema sredini 99,985% straaaaava!!! A onih 0,015% bi ja dobio spustanjem... Ali to je samo moje stajaliste - koje nije apsolutno i nepobitno!!!
Ali da su šmek i da su class i da su avangard...Bome jesu...
Master of the 25kW - Toruk Macto
...''...Mayday, Mayday, Mayday Calling all stations.This is Golf Mike Oscar Victor Juliet IMC CU.NIMB.ICING In great difficulty.Over...
Welcome's waiting... We're anticipating... You'll be celebrating, when you're down, and braking
...'' (M.Oldfield;Five miles out)
Ma stavi di oćeš, ali nađi neki bolji foto aparat i slikaj kad je upaljeno (i farovi i maglenke).![]()
Tajni savetnik KV kru
100 ljudi 100 cudi
Opet ja bi ih pomerio mao na dolea ne prema sredini
![]()
![]()
![]()
Druge automobile cenim i poštujem, a jedino RENAULT volim!!!
Les autres voitures apprécier et à respecter, et la seule RENAULT préférence!!!
Concentration, réflexion, action!
konkurencija ne spava
malo ka sredini kao sto ti rekoh
![]()
МОЈ АУТО НИЈЕ СТАР,ОН ЈЕ САМО РЕГИСТРОВАН 24 ГОДИНЕ