a cemu sluzi onaj crveni prekidac?![]()
a cemu sluzi onaj crveni prekidac?![]()
:)
nije volan od Wiliamsa![]()
An Error Has Occurred!
Sorry Sonne, you are banned from using this forum!
Pustiti da administratori rade svoj posao, a ne vredjati druge clanove
Sorry Sonne, you are banned from posting and sending personal messages on this forum.
This ban is set to expire November 01, 2011,
Vjerovatno NITRONikola_5044 kaže:
![]()
Šta bre verovatno, NITRO 100 %Šalim se naravno ko zna možda jednog dana.Trenutno je vezan za električnu prskalicu ranije bio za maglenke,a u budućnosti ,videćemo još
@sonne i ja sam rekao možda stvarno ne znam od čega je sigurno .Kupljen je na bubanj potoku pre par meseci .Vidjao sam ga u renaultu 19 i još nekim modelima ,a neko mi reče da je bio i u williams-u ,pogreši čovek.
@doctor sedišta su ok ispala samo sam suvozačevo mnogo pribio vozačevom pa kad sedne neko sa malo krupnijim kostima malo se guramo,srediću ovih dana sad me malo mrzi.A da sedišta su iz modela sa troje vrata pa imaju i brzo obaranje ,dobiješ mesta pozadi koliko hoćeš,a vozačevo se podešava i po visini
![]()
A ko je imao prilike i uzivo da sedne u njih ( JA,JA,JA ) moze da kaze samo da su do 00 :) znaci legla ko budali samar...
a ono potezno obaranje mi se najvise svidja.. :)
Citat: frik-ri:15-20 km/h vise na top speedu znaci da ce Talijan piciti 180km/h i vikati: ''Nece se ovaj Porsche da se skloni da prodem pa to ti je!!!''
pa ti nemoj da muvash one koje imaju malo krupnje kosti i sve OKsawoodean kaže:
![]()
![]()
An Error Has Occurred!
Sorry Sonne, you are banned from using this forum!
Pustiti da administratori rade svoj posao, a ne vredjati druge clanove
Sorry Sonne, you are banned from posting and sending personal messages on this forum.
This ban is set to expire November 01, 2011,
a da ti ne bude muka?![]()
neće neće![]()
Cudan ovaj Reno nesto Savudine :) hehehehehe
Citat: frik-ri:15-20 km/h vise na top speedu znaci da ce Talijan piciti 180km/h i vikati: ''Nece se ovaj Porsche da se skloni da prodem pa to ti je!!!''