Znas kako,mozda ako bi ofarbao brave u belo kad su ti vec bele lajsne i felne? Sta mislis? Probaj prvo u photoshopu pa se konsultuj sa nama
![]()
Znas kako,mozda ako bi ofarbao brave u belo kad su ti vec bele lajsne i felne? Sta mislis? Probaj prvo u photoshopu pa se konsultuj sa nama
![]()
Ja sam da se nesto menja, da ne bude vatrogasna varijanta![]()
МОЈ АУТО НИЈЕ СТАР,ОН ЈЕ САМО РЕГИСТРОВАН 24 ГОДИНЕ
Kao sto kaze Mare necu bas da bude vatrogasna brigada videcemo nesto ovih dana ,uglavnom mora jos malo da se napimpuje pre okupljanja![]()
Dovoljno je napimpovan i ovako,samo polako,bez zurbe!![]()
R4- LEGENDE DES RUE PARISIENE
Ma znam nego me nervira ova siva maska i sive kvake.
Aj pucajte sa nekim predlozima , masku sam mislio u crno sa crvenom ivicom ako me kontate.![]()
slažem se za masku i to sa ivicim,a kao detalj da pofarbaš i one šipkice za podešavanje svijetla u crveno? ja bih i kvake u crno a ono dugme za otvaranje vrata u crveno,malo igranja sa bojom ali ne previše![]()
tri puta pilim. . . tri puta kratko. . .
Svidja mi se predlog.Onda je bar nesto odluceno :za vikend kvake u crno i crna maska a za ostalo cemo jos da vidimo.
E da sto se tice polugica za pomeranje farova ,ofarbao bi ja al ih nema polomljene pre xy godina![]()
E da sto se tice polugica za pomeranje farova ,ofarbao bi ja al ih nema polomljene pre xy godina
[/quote]
![]()
tri puta pilim. . . tri puta kratko. . .
Danas sam malo ponovi Quatrrofonika sto bi nas cenjeni clan Frik reko
Bio sam jutros na buvljaku u Bubanj potoku i uzeo sam onu gumenu lajsnu(koga zanima cena je 130din po metru treba vam 5,5m) sto ide po obodu krova, novu antenu za radio i beli sprej za branike.
Prvo sam namestio lajsnu
Pa sam pripremio prednji branik za farbanje (jbg branik je malo kriv al to otom potom kad bude bilo para za bolji)
gotov prednji
zadnji
opet prednji
i gotov zadnji
To bi bilo to za sada i ako neko ima prednji ram za tablicu na poklon rado cu prihvatiti
poz