Bilo bi super tako nešto nabit' na krov, ali samo jedan savjet.
Pazi da ti kasnije ne pravi probleme, tipa keder oko šibera, da ne pušta vodu i slično.
Nije lijepo sjesti u mokro sjedište, a taman negdje žuriš...![]()
Bilo bi super tako nešto nabit' na krov, ali samo jedan savjet.
Pazi da ti kasnije ne pravi probleme, tipa keder oko šibera, da ne pušta vodu i slično.
Nije lijepo sjesti u mokro sjedište, a taman negdje žuriš...![]()
Sawo... Aj kad jednom ufatas vremena - poslikaj prednji kos - motorni prostor... Interesira me nesto... Jako-jako... Znaaaam da imas sad brrdo obaveza sa organiziranjem meetinga, ali...
Plizzz...![]()
![]()
Ono, sekundica-dva... Piik-piiik... Otvoris auto... Tlonk! ... otovris haubu... Zvvvzzzzzz... Upalis fotic... Č-klok... sliknes... Tlonk...Tlonk...TLONK!!! plus dve tri psovke![]()
![]()
![]()
... Zatvoris haubu... Doma na svoj kompijuter... Ubodes UBS i prekrcas slije... Aj daj... Nije nauka...
![]()
Hvala...![]()
![]()
Master of the 25kW - Toruk Macto
...''...Mayday, Mayday, Mayday Calling all stations.This is Golf Mike Oscar Victor Juliet IMC CU.NIMB.ICING In great difficulty.Over...
Welcome's waiting... We're anticipating... You'll be celebrating, when you're down, and braking
...'' (M.Oldfield;Five miles out)
Stigo i moj krov, ugradnja za vikenad
ovaj drugi na slici (lepsi)
i bolji je nego drug Markov
Ah da ako neko pita za ove felne pored krova, da jeste to su nove felne 15ce za 4ku![]()
![]()
Mislim da smo ih ubili u pojam![]()
![]()
МОЈ АУТО НИЈЕ СТАР,ОН ЈЕ САМО РЕГИСТРОВАН 24 ГОДИНЕ
Videćemo vas po kiši.
Biće ono: "Okupljanje to i to se otkazuje jer je za dan okupljanja najavljena laka kišica".![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tajni savetnik KV kru
Kako li će tek po snegu da ide?![]()
Sve je to lijepo ali rekao vam je Serz![]()
??? ovako na zidu lepo izgledaju ne sumnjam da ce na cetvorci biti josh lepsi![]()
An Error Has Occurred!
Sorry Sonne, you are banned from using this forum!
Pustiti da administratori rade svoj posao, a ne vredjati druge clanove
Sorry Sonne, you are banned from posting and sending personal messages on this forum.
This ban is set to expire November 01, 2011,
Ma uskoro, a za sneg i kisu pa isto kao Twingo, sve sto smo Sava i ja ugradili jos radi, tako da...bice aaaajmoooo ruke goreee![]()
МОЈ АУТО НИЈЕ СТАР,ОН ЈЕ САМО РЕГИСТРОВАН 24 ГОДИНЕ
Sto se mene tice samo naprijed...Whitesnake kaže:
![]()
![]()
Bez obzira sta koristili od alata...
Uploaded with ImageShack.us
ili
Uploaded with ImageShack.us
ZvoooOOoooUuooUUUu.... CzzZzzVVVVooooOooOoUUUUoooo.... Zvooo...VVVOOOUUU...![]()
Sto je najgore... Taman sam Sawu ''rijesio'' i gotovo ''skinuo s grbace'' kad ono eto i Snejka... A materijala mi fali...![]()
![]()
No, morat' cu se potruditi da ni Snejk ne ostane ''kratak''...
E... A oce li i krov biti spojen na onoga Kineza koji sa zmigavcima radi onaj famozni: ''PIIIK-PIIIK...''![]()
![]()
Ako nista drugo - mora Vam se dati priznanje za hrabrost... Ili ludost... Svejedno - kad je granica tanka...![]()
![]()
![]()
Ne ozbiljno... Ako nista drugo imajte u vidu onu narodnu: ''Triput mjeri - jednom sjeci!!!''.
![]()
![]()
Master of the 25kW - Toruk Macto
...''...Mayday, Mayday, Mayday Calling all stations.This is Golf Mike Oscar Victor Juliet IMC CU.NIMB.ICING In great difficulty.Over...
Welcome's waiting... We're anticipating... You'll be celebrating, when you're down, and braking
...'' (M.Oldfield;Five miles out)