zlu netrebalo,pu,pu,pu
P8221308.jpg
Tek sad vidim koliko je R4 pouzdan auto kad fabricki ne postoji mesto za kacenje slepovanja vozila
zlu netrebalo,pu,pu,pu
P8221308.jpg
Tek sad vidim koliko je R4 pouzdan auto kad fabricki ne postoji mesto za kacenje slepovanja vozila
5000 km ako izuzmem zamenu diskova na pocetku,limarske radove i tekuce odrzavanje(ulje,filter i.t.d) bez kvarova.pu,pu,pu
Nek je sa srecom :)
......we are the first to program your future......
Pu pu da ne cuje zlo!![]()
NAMA DOBRO,A NIKOME ZLO
palo obuvanje
PB131322.jpg
I mene to čeka ovih dana...![]()
NAMA DOBRO,A NIKOME ZLO
Koliko su ti izasle wintere?
NAMA DOBRO,A NIKOME ZLO
3300 sa prepakivanjem + 250 din po tocku za balansiranje i to na 500 metara od mene, jeftinije imala beoguma 3200 ali obavezna zamena ventila i balansiranje(normalno kad je nesto obavezno necu u inat sad meni ili njima diskutabilno) ali na 10 km od mene pa je to to.Inace par godina unazad na ova dva mesta kupujem gume i znam da su makar sigurica I klasa ima nesto jevtinije da se nadje na kupidomu i.t .d ali dok platis demontazu i montazu izadje 200-300 din jeftinije po gumi i nemas nikakvu garanciju.Inace sto se tice wintere pokazala mi pouzdana po snegu jer sam par proslih zima vozio zadnju vucu i bas dobro grizu po snegu
A da beoguma ima trenutno na rasprodaji tg 621 13*80*13 (letnje) po 2700 i neki dinar moze i da se naruci na kucnu adresu
Tigar TG 621 je odlicna guma kao standardna. U poredjenju sa Tigar Sigura je neuporedivo bolja i meksa. Provereno.