Žao mi je niklovanog branika, i crne maske, sve je bilo bezprijekorno.od toliko vozila koja prođu raskrsnicom, on baš mene izabrao.
![]()
Žao mi je niklovanog branika, i crne maske, sve je bilo bezprijekorno.od toliko vozila koja prođu raskrsnicom, on baš mene izabrao.
![]()
A u pm....pa kud gnjopel izleti pred u francuzicu zanosnog boka.......sigurno nije zna kako drugačije da ju zavede......
Definitivno sranje...posla ima za poluditi....ali vidim da će se to riješiti kako treba.......da ne govorim kako je cijena odlična.....za te novce ovdje mi nitko nebi ni haubu centrirao......
Ako ti treba neki dio javi se...imam dva donatora na raspolaganju(GTL-ci)......doduše jedan je već raskopan i ostade samo trula limarija, ali drugi je poprilično kompletan
R4 GTL 1.1 25kW 1128 688D7/12 HA0-146
R5 GTE 1.7i 69kW C409 F3N-702 JB3-033
Laguna 1.6 16V 79kW KG0A K4M-710 JH3-005
Hvala, snašao sam se, hvali mi hladnjak za TL-a koji stoji ravno ispred pumpe sa plastičnim usmjerivačima zraka.![]()
Danas sunčan dan, pa sam iskoristio obrusiti i navući cement kit, suši, iako je 31.Januar.
image hosting site no sign up
adult photo sharing
image hosting more than 5mb
Lepo se napreduje. Koji motor ide na kraju?
Kad staro poludi,hoću malo pojačati na 1,1cm3
Ugrađen plin, (850 bi malo smanjio brzinu i vuču), kad idem u ribolov imam 50 km autoputa u jednom pravcu, tad stavljam ciglu na gas, hoću da orginal motor sačuvam. Ne radi mi se generalka.![]()
Prava auta se voze lijevom trakom.![]()
Nemam zatvorenog prostora, koliko mi vrijeme dozvoli toliko ću i uraditi.
image upload no limit
image ru
image post
free image upload
ti to njega spremas još za sledece generacije![]()
Volim plave,makar ofarbane
miroslave jel ona plava žaba tvoja![]()
Volim plave,makar ofarbane