zdravo,
ja sam veroslav iz milosevca kod velike plane.nemam 4 vozim clia 90,ali sam zaljubljenik u cipelu.planiram ga nabaviti pa se nadam da cete mi pomoci da se bolje upoznam sa tim autom.poz
zdravo,
ja sam veroslav iz milosevca kod velike plane.nemam 4 vozim clia 90,ali sam zaljubljenik u cipelu.planiram ga nabaviti pa se nadam da cete mi pomoci da se bolje upoznam sa tim autom.poz
Dobrodosao! Na pravom si mestu i u pravo vreme dolazis gledajuci tvoj plan o kupovini. Neki to urade obratno, prvo kupe, pa posle istrazuju. Nije ni to lose, ali je tvoj redosled sigurno bolji. Pozdrav!
Dobrodosao!![]()
NAMA DOBRO,A NIKOME ZLO
Dobrodosao Verone![]()
......we are the first to program your future......
Dobrodošao, prvo gledaj šasiju to je Amin i Sveto pismo kod četvorke, sve ostalo ima, može da se napravi itd....
vilkomen,benvenuti,zimer fraj
dobrodošao![]()
Ti moja rožica na pragu zrelih let si najlepši cvet
hvala na dobrodoslici.
zdravo, dobrodosao, sto rece drug Sasa sa sajtta sasija ti je osnova da bih dobio auto koji ce te sluziti, sve ostalo se da odraditi, sanke na prednjem delu auta i grede na zadnjem delu auta su kriticne na ovim automobilima, kod starijih tipova renoa je to radjeno kvalitetnije, od punijeg materjala, kasnije su ga isfusarili u fabrici, cak su bocne gredice pozadi punjene purpenom, mozda je neko imao prilike kome su pucale da primeti, nemam uslova da ti posaljem slike jednog renoa sa sasijom koja sija kao iz fabrike, nikud nevarena, i to 76 godiste, kada se stvore uslovi da uslikam postavicu slike na sajtu,..
ALEKS 62