Nije neka tehnika, ali pretpostavljam de će nekom (ko je duduk kao ja)značiti. Daklem – sat u rendžeru. Kod mene je radio, ali se slabo video. Noću – nikako. Stvar je jednostavna, samo se zameni sijalica. Osim, naravno ako su pokidane instalacije – onda instalirate staru vekericu i, ikebana!
Nije neka čarolija, ali stvarno izgleda lepo kad noću auto star 20 godina ima digitalni sat.
Prvo manjim odvijačem (srpski: šrafcigerom) laganim, ali odlučnim pokretom (kao sa ženom) odvojiti telo sata od kontrolne table. Ondak otpojiti kablove – kad se sat postavi kao što je bio na k. tabli onda se "buksna" sa kablovima cimne na dole i otkači se sat. Zatim skinuti prednju masku sata – opet mali odvijač, k'o sa ženom. Zatim se deo koji drži sijalicu zakrene dok ne izađe (imaju žlebovi – ništa silom). Potom treba sijalicu iščupati. Ako neće milom, onda pincetom ili lakim komb. kleštima – da se ne ošteti. Zameniti sijalicu i obrnutim redom (ovde odvijač nije neophodan) sve sklopiti. Potom namestiti tačno vreme, i – gas.
Sijalice se mogu nabaviti bar u jednoj beogradskoj prodavnici Reno auto delova (dok admin ne odobri ne bih da reklamiram), a verovatno i na drugim mestima.
Ako ova uputstva nisu jasna stojim na raspolaganju da pomognem.

značiti. Daklem – sat u rendžeru. Kod mene je radio, ali se slabo video. Noću – nikako. Stvar je jednostavna, samo se zameni sijalica. Osim, naravno ako su pokidane instalacije – onda instalirate staru vekericu i, ikebana!
Nije neka čarolija, ali stvarno izgleda lepo kad noću auto star 20 godina ima digitalni sat. 

Citat
Испадоше они у фабрики глупи што га онако направише