To je ta cena. Mene su izasle isto 140 eur, sredjivane u N. Banovcima. Slike su par strana ispred.![]()
To je ta cena. Mene su izasle isto 140 eur, sredjivane u N. Banovcima. Slike su par strana ispred.![]()
Citroen 2 CV
Mislim da ove telefonke (frma ce znati) nisu nista sire od celicnih cetvorkinih felgi i stvarno sjednu ko budali samar a vozis se na 145![]()
Telefonke i Amil (kao moje i Atiline) su 4,5J, za pola Jota susire od fabrickih za r4, ali to ne menja stvar, moze 135/145/155
МОЈ АУТО НИЈЕ СТАР,ОН ЈЕ САМО РЕГИСТРОВАН 24 ГОДИНЕ
Dzone ajde ti si iskusan , ove alpinke sto sam ja uzeo,sto su kao tvoje, da teram na 155, ili 165?
Citat: frik-ri:15-20 km/h vise na top speedu znaci da ce Talijan piciti 180km/h i vikati: ''Nece se ovaj Porsche da se skloni da prodem pa to ti je!!!''
165![]()
Nisam ni sumnjao,al` reko` aj da pitam :)
Citat: frik-ri:15-20 km/h vise na top speedu znaci da ce Talijan piciti 180km/h i vikati: ''Nece se ovaj Porsche da se skloni da prodem pa to ti je!!!''
Ljepse izgleda a i vec kad je bal nek je bal![]()
jel nije ovo za r15/17?Neb_Mes_Ur_Mau kaže:
Kič je niskovrijedno stvaralaštvo s umjetničkim pretenzijama i ciljem dostupnosti što širem krugu ljudi. Najčešće podilazi nerazvijenom ukusu i izvjesnim potrebama ljudi, koje su na granici vrijednosne i moralne neprihvatljivosti, ali s jakim emocionalnim nabojem.
'88 R4 GTL
'80 GS Super 1.3
I ja mislim da ne odgovaraju na R4.
Ja sam vidjao ovakve na r4 na slikama, e sad isti je model dal su to te...
МОЈ АУТО НИЈЕ СТАР,ОН ЈЕ САМО РЕГИСТРОВАН 24 ГОДИНЕ