Dokumentovao sam sve lokacije pa se pazi gdje ih drzis![]()
Dokumentovao sam sve lokacije pa se pazi gdje ih drzis![]()
Prije češ naći Bin Ladena nego moje bunkereJohn Doe kaže:
Top secret![]()
Nije John jedini koji planira u pohod, a tek ako se udruzimo![]()
Frmo mislim da su Pasha i Sava potrosili prepaid kredit sto se tice piva za ovu godinu kod tebe![]()
МОЈ АУТО НИЈЕ СТАР,ОН ЈЕ САМО РЕГИСТРОВАН 24 ГОДИНЕ
Ma gde potrosili,ostalo jos tri bureta zujeWhitesnake kaže:
![]()
NAMA DOBRO,A NIKOME ZLO
Ti si se Doctore vladao koliko vidim i lepo prezentovao klub, a o ovim belosveckim nemam reci![]()
![]()
Zdravo drugari.Da se uključim u debatu jednim pitanjem: Pasuju li ove felne na naše vozilo? Širina je 5J, što je Frma na prethodnim stranama konstatovao da odgovara. (i to više ne dovodim u pitanje, verujem čoveku)
Ali razmak između šrafova...
Kod ovih je 115, pa molim one koji su silom prilike, ili silom ubeđivača (čitaj čekića) pokušali da istu smeste na svoja 3 šrafa, odgovore da li ovo pasuje.
(takođe molim teoretičare i logističare koji nisu ovo probali, pa makar i držeći macolu u ruci
ali "znaju da se 115 ne jaše sa 110" suzdrže od komentara)
Šalim se, pretpostavljam da ovo ne može, one Frmine su verovatno 110...Baš je naglasio da ima dve varijante, jedne su za R4 a druge za Pežo104, Sitroen i ostalo...
![]()
A vid' kake su leeeepe.
![]()
@Free_Climber
Razmak između rupa na mojim je 3x112 a ove na slici su za Citroen,Peugeot a tu je razmak 3x115 znači neodgovara na R4
Te felge je sawoodean davno snimio pa smo vodili debatu oko toga a rezultat je isti nepaše za R4![]()
Evo slike uređenih sa Ebay.it. koliko se sjećam koštale su 4 kom. 200eura + poštarina
By frma04 at 2009-05-19
Pih, naopako...frma kaže:
200 evropskih + poštarina iz Italije za felne stare 30 godina, a da na njima pritom ne piše Alpine...
što je mnogo-mnogo je. A taman sam se ponadao da će moj Rendža dobiti alu patofne...
Hvala na odgovoru.
![]()
Felne su iste na oko, pogledaj gde su rupe, jasno se vidi na nisu na istim pozicijama, za pezo su blize centru, ali ne vidim zasto bi bio problem izbusiti rupe na odgovarajucem mestu a ove popuniti![]()