Ovo ti nije loseWhitesnake kaže:
Lepo bi bilo da je izvodljivo ???
CD.![]()
Ovo ti nije loseWhitesnake kaže:
Lepo bi bilo da je izvodljivo ???
CD.![]()
Čeka de malo Mare. Petougao, trougao???Whitesnake kaže:
![]()
Tu nešto ne pije vodu ili ja ne shvatam![]()
![]()
Jednostavno
![]()
МОЈ АУТО НИЈЕ СТАР,ОН ЈЕ САМО РЕГИСТРОВАН 24 ГОДИНЕ
I da ima 6 rupa, marka felni je Targa, ima ih Suzuki Samurai ali su 15" , vidjao sam i manjecelicne su, a ako se nadju sa manje od 6 rupa onda se uradi sledece:
![]()
Ima šest šarafa a razmak je oko 50 mm.
U odnosu na felne ispod, na poslednjoj slici, izgleda da su ovo petnaesticesamo je toliko nizak profil gume da pozadi stane kako treba
A to znaci da otprilike odgovaraju felne od isuzu trooper-a, suzuki vitare, pajera itd
Mislim da će mu doći glave 15" iako je niži profil,ali 14" bi legle ko budali šamar![]()
Ajde za nas sa jeftinijim ulaznicama (čitaj tehnički ne tako potkovane) nekoliko pojašnjenja. Recimo da imam šansu da nabavim alpina petica felne. To su one kao što ima John Doe, a za one koji možda ne znaju to su ovakve: http://forum.renault4serbia.com/inde...sa=view;id=281
E, sad, ja imam standardene felne i standardne gume Tigar Sigura 145/80/13. Ako stavim pomenute alpina alu felne kakve gume mi trebaju, tj kojih oznaka/dimenzija i koje su tolerancije za tu konkretnu felnu? Da li odgovara 145 ili mora 155, 80 ili 70? Koje se kod nas mogu naći povoljno? Koje vi koristite na TAKVIM felnama?
Hvala unapred
Tajni savetnik KV kru
Pazi ja na mojim felanama furam 155/70 tojgr sigura ,a kod tebi bi sasvim odgovarale te tvoje 145ice neka me neko ispravim ako gresim al mislim da je to to![]()
Ja samo da kazem da sam na 165/65...