Снејче убедио сам Јелену 4+2-1 да спавамо у шатору ,који још увек немамо, али нешто се мислим па средиће Снејк музику па могу и ја ваљда шатор![]()
![]()
Снејче убедио сам Јелену 4+2-1 да спавамо у шатору ,који још увек немамо, али нешто се мислим па средиће Снејк музику па могу и ја ваљда шатор![]()
![]()
U bre ljudi sad ce suh sa ovim drugom...
Kod Vracegajskog je guzva i on kaze da mesta za nas 16 koji bi spavali tamo jedva moze da se nadje ako bi islo 2 po satoru, e sad da vidimo koliko satora ide...
Takodje mi rece da su u onom drugom kampu bili malo neljubazni prosle godine...
E da na vracegajskom je zabranjeno paljenje vatre u kampu, pustanje ,muzike itd...
МОЈ АУТО НИЈЕ СТАР,ОН ЈЕ САМО РЕГИСТРОВАН 24 ГОДИНЕ
Не разумем зашто опет прича о том Џивџанском језеру кад је Бибазоки све упричао за оно главно?И опет ..али те мотористи
Ma kakvi bre motoristi, sta ja imam sa njima![]()
Ok neko rece da je vamo cistija voda, a i ti si prvobitno imao plan sa bungalovima, eto zato, e sad necu vise nista da radim, idem da cekam subotu ujutru...
Ако нам је колега Зоки средио место лако ћемо да претрчимо џаду и да се купамо на другом језеру и немо се љутиш илити што каже Гаврило да шириш хејтове?![]()
ne siri,baca![]()
![]()
![]()
![]()
Što se tiče mog brojnog stanja, idemo Sanja i ja sa šatorom u kom ima mesta za nas. Znači ja ne zavisim ni od koga, tako da možete da se lakše organizujete.
I Mare stižem do Pionira pre tebe.![]()
E ako stignes ima da ti pomognem oko rostilja malcice toliko od mene![]()
nemojte se trkati.neces biti sam u autu.Renault 4 kaže:
![]()
Vidi kako brine, mica nasa Gavra :)
Ma Vule to obara kad mu se ide u wc, ko sto su ga onda na radaru uvatili da je isao brzinom svetlosti...![]()