Narode!
Evo moje prepiske sa B. Crkvom. Sutra chu zvati i kamp telefonom pa da vidimo.
Ovo shto sam rekao za B. Crkvu u vezi shetnje, biche nam zadovoljstvo da nam Sanja malo ispricha o gradicu, koliko zna. Mi nikada nismo tamo bili i radujemo se odlasku.
A Mare i ine lenchuge neka se izlezhavaju pored jezera. Ne marimo mi...
VELTOURS
veltours@neobee.net
----- Original Message -----
From: Zoki
To: veltours@ptt.yu
Sent: Thursday, 19 July, 2007 18:15
Subject: obavestenje i par pitanja
Poštovani prijatelji,
Želim da vas obavestim da Klub ljubitelja Renault-4 automobila Srbije planira da 28. i 29. 07. (jedno noćenje) organizuje druženje svojih članova u autokampu na Vračevgajskom jezeru u B. Crkvi. Očekuje se relativno mali broj ljubitelja ovih automobila a većina dolazi porodično. Mislimo da broj automobila ne bi premašio 10-tak a broj osoba oko 30, računajući i decu.
Kakve su prostorne mogućnosti u vašem kampu na Vračevgajskom jezeru za prijem povećanog broja kampera sa obzirom da je puna sezona u toku?
Da li je moguće unapred rezervisati prostor za cca 10-15 kamp jedinica sa automobilima jer bismo mi želeli, ukoliko je izvodljivo, da budemo skoncentrisani na jednom mestu i u hladovini (najavljuju toplo vreme i za sledeći vikend)?
Da li je dozvoljeno u okviru kampa paljenje roštilja u kutijama za roštilj (to je inače tradicionalno na svakom dosadašnjem okupljanju naših članova)?
Da li možete da nam pošaljete cenovnik da bismo mogli da obavestimo naše članove koji planiraju dolazak koliki će biti troškovi smeštaja?
Sa poštovanjem Zoran MInić, Beograd
Inače, naš sajt je na adresi http://www.renault4serbia.com/ pa ako ste zainteresovani možete nas posetiti i informisati se o radu našeg kluba, koji postoji relativno kratko vreme ali je veoma uspešan.
Postovani,
Detaljne informacije o kampu na Vracevgajskom jezeru mozete dobiti na recepciji kampa: 013/853-708, a mi koristimo priliku da Vam preporucimo svoj klimatizovani restoran u Villa JEZERO kod Glavnog jezera. Napominjemo da je tog vikenda na istom mestu i skup motorciklista, pa preporucujemo i kontakt sa g-dinom Vladanom Perisicem 063/77-27-112.
DOBRO NAM DOSLI!!!

A Mare i ine lenchuge neka se izlezhavaju pored jezera. Ne marimo mi... 

Ми 4+2-1 смо за и полако прикупљамо опрему само нам фали још шатор