Bela Crkva - detaljne pripreme - Strana 5
Strana 5 od 15 PrvaPrva 123456789 ... PoslednjaPoslednja
Prikaz rezultata 41 do 50 od ukupno 144

Re: Bela Crkva - detaljne pripreme

Narode!

Evo moje prepiske sa B. Crkvom. Sutra chu zvati i kamp telefonom pa da vidimo.
    Ovo shto sam rekao za B. Crkvu u vezi shetnje, biche nam zadovoljstvo da nam Sanja malo ispricha o gradicu, koliko zna. Mi nikada nismo tamo bili i radujemo se odlasku.
    A Mare i ine lenchuge neka se izlezhavaju pored jezera. Ne marimo mi...

VELTOURS
    veltours@neobee.net
    ----- Original Message -----
    From: Zoki
    To: veltours@ptt.yu
    Sent: Thursday, 19 July, 2007 18:15
    Subject: obavestenje i par pitanja

Poštovani prijatelji,

Želim da vas obavestim da Klub ljubitelja Renault-4 automobila Srbije planira da 28. i 29. 07. (jedno noćenje) organizuje druženje svojih članova u autokampu na Vračevgajskom jezeru u B. Crkvi. Očekuje se relativno mali broj ljubitelja ovih automobila a većina dolazi porodično. Mislimo da broj automobila ne bi premašio 10-tak a broj osoba oko 30, računajući i decu.
    Kakve su prostorne mogućnosti u vašem kampu na Vračevgajskom jezeru za prijem povećanog broja kampera sa obzirom da je puna sezona u toku?
    Da li je moguće unapred rezervisati prostor za cca 10-15 kamp jedinica sa automobilima jer bismo mi želeli, ukoliko je izvodljivo, da budemo skoncentrisani na jednom mestu i u hladovini (najavljuju toplo vreme i za sledeći vikend)?
    Da li je dozvoljeno u okviru kampa paljenje roštilja u kutijama za roštilj (to je inače tradicionalno na svakom dosadašnjem okupljanju naših članova)?
    Da li možete da nam pošaljete cenovnik da bismo mogli da obavestimo naše članove koji planiraju dolazak koliki će biti troškovi smeštaja?

Sa poštovanjem Zoran MInić, Beograd

Inače, naš sajt je na adresi http://www.renault4serbia.com/ pa ako ste zainteresovani možete nas posetiti i informisati se o radu našeg kluba, koji postoji relativno kratko vreme ali je veoma uspešan.

Postovani,
    Detaljne informacije o kampu na Vracevgajskom jezeru mozete dobiti na recepciji kampa: 013/853-708, a mi koristimo priliku da Vam preporucimo svoj klimatizovani restoran u Villa JEZERO kod Glavnog jezera. Napominjemo da je tog vikenda na istom mestu i skup motorciklista, pa preporucujemo i kontakt sa g-dinom Vladanom Perisicem 063/77-27-112.

DOBRO NAM DOSLI!!!

Vrh

Renault 4 Alpine Avatar od  Whitesnake
    Član od
    12.04.2007.
    Aktivnost
    05.02.2015
    Godine
    39

E svaka cast, a za motoriste ne brinemo ove godine ih ni priblizno nece biti kao prosle, znam jer ence biti organizovane dobre svirke kao pre, drugar je pricao sa menadzerom Kraljevskog Apartmana koji je trebalo da svira...
    Samo znaci ta mesta nekako da rezervisemo...

МОЈ АУТО НИЈЕ СТАР,ОН ЈЕ САМО РЕГИСТРОВАН 24 ГОДИНЕ
      Vrh

Administrator Avatar od  Renault 4
    Član od
    12.04.2007.
    Aktivnost
    17.09.2025
    Godine
    42
    Slike
    133

Citat BIBAZOKI kaže:
    Ovo shto sam rekao za B. Crkvu u vezi shetnje, biche nam zadovoljstvo da nam Sanja malo ispricha o gradicu, koliko zna. Mi nikada nismo tamo bili i radujemo se odlasku.
    Zoki, il ne čitaš ili je nesporazum. Sanja mi je sadašnja devojka, a devojka sa kojom sa bio pre nje ima babu i dedu tamo, tako da ništa od priče. Videću da stupim u kontakt sa nekim ljudima tamo koje poznajem, pa da sredimo neko mini razgledanje, mada nema tamo bog zna šta. ???

Jesmo dogovorili mesto i vreme? Subota, Pionir u 10:00?
      Vrh

bogdan
    Guest

Samo se vi dogovarajte ali od mene nema nista , ja nemogu jer su mi to udarni dani i gubim mnogo ako neradim, Takav mi posao da moram da radim za vikend, sledece okupljanje ce mo se videti mozda bude i ovde na Kosmaju , stvar dogovora , meni odgovara uvek ako je jedan dan ali dva dana i to vikend ja to nemogu da priustim, ali lep provod vam zelim
      Vrh

Član od
    12.04.2007.
    Aktivnost
    05.02.2015
    Godine
    39

A Vuleee ajde molim te ranije, jer krenucemo u pola 11 najranije i 2 sata puta po naj naj najvecoj vrucincini, juce sam isao autoputem 120(probao novi karb) i pored otvorenog prozora siba vruc tj vreo vetar....

Vrh

Renault 4 Alpine
    Član od
    22.04.2007.
    Aktivnost
    04.06.2013
    Godine
    51

Снејче не кукај па он из НСа мора да крене ондак у 6 а мислим да то студенту тешко пада Ми 4+2-1 смо за и полако прикупљамо опрему само нам фали још шатор
      Vrh

Član od
    12.04.2007.
    Aktivnost
    05.02.2015
    Godine
    39

Kako hocete, meni je bar lako peskiric oko vrata ko taxista i zaledim flajku vode, al nemojte posle da kukate, da ne nosim stvari lako bih otvorio bih gepek ko sto su ljudi poceli masovno po gradu...

Vrh

Urednik Avatar od  Pasha
    Član od
    12.04.2007.
    Aktivnost
    03.06.2024
    Godine
    45
    Slike
    384

I ja sam za to da krenemo malo ranije Vule ajd jedan dan mozes ranije da ustanes pola dana ce da nam prodje u putu i raspakivanju realno
    ......we are the first to program your future......
      Vrh

Urednik Avatar od  Pasha
    Član od
    12.04.2007.
    Aktivnost
    03.06.2024
    Godine
    45
    Slike
    384

Negde oko 8.30
    ......we are the first to program your future......
      Vrh

bogdan
    Guest

Najbolje je da podjete oko 7 sati jer dok tamo stignete treba vam mozda 2 sata ako ne i vise i dok se smestite bice i 12 sati , a ako kasnije krenete proce vam ceo dan dok se smestite i sredite
      Vrh

Slične teme

1. Bela zmija na prodaju
    Autor Whitesnake u forumu Prodajem
    Odgovora: 2
    Poslednja poruka: 24.04.2013, 12:47
  2. Bela zmija i Plava ptica
    Autor Whitesnake u forumu Garaža
    Odgovora: 1017
    Poslednja poruka: 30.08.2012, 22:25
  3. RENAULT 18 TLS "Bela ladja"
    Autor Sloba R18TLS u forumu Ostala Reno vozila