Ojla gospodo...![]()
Evo mene... Šta'š' popit'...? Pivo? Evo....
Ti...? ??? Š'a nečeš...? ??? De, ajde... A?
Niš'...? A dooobroo...
Mada si mog'o... A?
Ne, a? A dobroo, e...
A niš'... Evo doš'o malo pitat' ako 'ko ima ''S'' cijev, odnosno da ne bude bilo da netko sad ne zna o cemu pricam - treba mi ''C'' cev![]()
Ona od auspuha, ona ''prva'' sto ide od motora, sa grane, pa kroz unutrasnji blatobran dolje prema kotacu...
Eeeee... Taaaa... TA! Ma stanje nebitno, glavno da ima ''formu'' - dojadilo mi i krpanje i mijenjanje jer imaju onaj glupi šav na kojem protruli... Pa bi ja dao mome inox guru-u da mi smota jednu, ma nijeeee ljudi sto se bljesti, nego sto nece vise da trune... maaajkeee mi... Nije da ocu da se sjaji - samo mi mrsko vise mijenjati tu cijev... A sarafiii zapeeekliiiii... Svaki put![]()
![]()
Pa ako ima ne'ko da ima a stalno ju suta po garazi i smeta mu... Ajde prije nego slomijete vrat, polomite nos - dajte ju meni za saku dve kukuruzne svile... Eto, da ne bude bas BAS daba...
Ucinite dobro djelo. Za uzvrat - dilam svima inox cevke... Nemojte da mi na otpadu to racunaju 50 evrova... Onda nece nitko nista dobiti![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Ti...? ??? Š'a nečeš...? ??? De, ajde... A?
Niš'...? A dooobroo...
Mada si mog'o... A?
Ne, a? A dobroo, e... 
Ona od auspuha, ona ''prva'' sto ide od motora, sa grane, pa kroz unutrasnji blatobran dolje prema kotacu...
Citat

frende Neb_Eski... Moze...
Mislim, glupo je da ti ta cevka zavrsi na jednom neugodnom mjestu do kojeg ne mogu doci ni najbolji svjetski proktolozi...