Evo da vam predstavim moje novo vozilo !Radi se o jednom autu koji mi je bio u pamcenju jos od mog detinjstva!Kad sam kupio svog prvog onda sam stao kod tog tipa da pogledam taj auto,i onda sam video da je u dosta losem stanju(sigurno ga nisam video 10 godina)!Onda sam rekao: ako nekad bude na prodaju nek mi javi posto sam onda vec imao belog,pa kazem neskodi ako imam viska delova !Onda je rekao da ne prodaje,ali ako dodje taj dan ja cu biti prvi kome ce javiti!Tako je dosao dan pocetkom augusta,i tip je rekao da bi ga prodao!Otisao sam opet da pogledam auto,i dvoumio sam se sta da radim!Rekao sam mu jednu cifru,ako nemoze za skuplje prodati toliko mu nudim!Probao je prodavati,ali nista,i tako je dosao 28 august kad smo se dogovorili,ja sam jos malo povecao cenu,a on spustio,i dogovor je pao!
Auto je presao 72000 km,on je prvi vlasnik auta,svugde je prva farba,nikad nista nije radjeno na njemu!Godiste je za cudo isto kao i beli 1978 !
U svakom slucaju najveci nedostatak je bio sto nikad blato iz blatobrana nije isprano,pa................ sta da vam kazem!Evo par slika:

Uploaded with ImageShack.us