To je unutrasnji na tucanom delu ovaj veliki je valjda onaj sto svi vidimo...![]()
To je unutrasnji na tucanom delu ovaj veliki je valjda onaj sto svi vidimo...![]()
МОЈ АУТО НИЈЕ СТАР,ОН ЈЕ САМО РЕГИСТРОВАН 24 ГОДИНЕ
Ne deluju preskupi. Ako ima neko neku semu da se poruci na drugu zemlju, ja sam iskusio kako to izgleda i koliko kosta kada se sa franzose.de poruci u Srbiju, pa da porucimo par komada. Evo ja sam dobrovoljac da probamo gde to pasuje![]()
Citroen 2 CV
A da nije ovo ?
http://www.euro07.rs/catalog/catalog...hByCar&id=4826
Citroen 2 CV
Nije![]()
An Error Has Occurred!
Sorry Sonne, you are banned from using this forum!
Pustiti da administratori rade svoj posao, a ne vredjati druge clanove
Sorry Sonne, you are banned from posting and sending personal messages on this forum.
This ban is set to expire November 01, 2011,
Svasta nesto ima u tom Euro07.
Citroen 2 CV
Kataloski sve imaju,samo problem je sto nemaju na stanju,a i nikako da poruce neke stvarcice!
NAMA DOBRO,A NIKOME ZLO
Ovo im je baza podataka za nekoliko zemalja neke stvari cak nikada nisu ni imali a nalaze se u katalogu![]()
An Error Has Occurred!
Sorry Sonne, you are banned from posting and sending personal messages on this forum.
E da smo mi organizovani pa da napravimo akciju - da ih svaka 2-3 dana zove neko drugi od nas i pita za delove. Možda bi i naručili.![]()
Tajni savetnik KV kru
veruj mi da ne bi![]()
An Error Has Occurred!
ma to su im stare kolicine ja sam radio kao trgovac autodelovima nacite kataloski broj provericu imaluji i koja je cena