Ihaj, ma odlican je, ja pod moj ne smem da se zavucem da pogledam (al dobro valjda ce i kod mene da padne neka restaurejshn)
Lepo ti to da sredis, ono, polako i pun gas, pa jos da padne ojacanje sasije i neka zverina od motora
SAMO NAPRED!![]()
![]()
Ihaj, ma odlican je, ja pod moj ne smem da se zavucem da pogledam (al dobro valjda ce i kod mene da padne neka restaurejshn)
Lepo ti to da sredis, ono, polako i pun gas, pa jos da padne ojacanje sasije i neka zverina od motora
SAMO NAPRED!![]()
![]()
petak kaže:
![]()
Jaaaaoooo... Karabma i Karambita!!!![]()
Ne shvati me krivo,ali... Za prvih par slika podova ti i nije trebao kanal, nego samo da si malo ''u formi'' sto se tice preklona, preponskog sjeda i ostalih elemenata fiskulture...
Znaci: da si se samo maaaaalo malo sagnuo... Jaaaaooo... Necu da budem jedini hejter
ali nadam se da znas na cemu si...
A sad... malo vedrijih smajlića![]()
Kao sto ljudi rekose, imas dobru bazu... Felge i kilometar sat koji lijepo svijetli
![]()
Ne radi, ali... Molim lijepo - svijetli.
Da se moze srediti - moze se srediti. Samo treba ''htjeti''... Nemoj da kasnije padne tuzba na Opcinskom sudu za dusevne boli sto te tamo neka ekipa ''navukla'' na neku vrstu droge. Ljuljave, hrdave, sa polugom mjenjaca na cudnom mjestu, stakala koja se otvaraju i zatvaraju kao na mesoreznici kad ides kupiti 25 deka mortadele i slicno...
Jaaaaooo... Kakve mi samo ljude skupljamo oko sebe...![]()
![]()
Ali bitan je osmjeh, odnosno, kako bi vi rekli ''kez'' i to onaj od uva do uva... Popularno zvani ''ekvator osmjeh'' u voznji.
![]()
![]()
Dok je njega - nema problema... Voziiiiii....
![]()
![]()
E... Aj samo da pitam nesto... Jesi li kao i svi ovi ludaci na forumu pivozder ili vise, onako normalan, pa ono, volis nesto drugo...? Recimo bambus...? Stock-cola... Nesto onako, napolfinjak... bar prvih sedam-osam... Kasnije, kao sto si i rekao za Rusty Wallaceov karburator... Kad prelije - podnosljivo je...![]()
![]()
Master of the 25kW - Toruk Macto
...''...Mayday, Mayday, Mayday Calling all stations.This is Golf Mike Oscar Victor Juliet IMC CU.NIMB.ICING In great difficulty.Over...
Welcome's waiting... We're anticipating... You'll be celebrating, when you're down, and braking
...'' (M.Oldfield;Five miles out)
Idemo redom prvo jos jednom hvala svima na podrsci![]()
![]()
I verovali ili ne znam u sta se upustam, bar se nadam da znam![]()
![]()
Skidam je za par dana posto meni verovatno nece trebati, pa cu da ti je ustupim sa sve plavim lampicama ;)Italijan kaže:
![]()
John Doe kaže:
![]()
Ne mogu da kazem da sam pivozder, zastajem polako kod 3 dvolitarke i nikako dalje, dok sam recimo na spricer jako alergican i on nestaje brzo kad je u blizini, ali ne odgovaram za posledicefrik-ri kaže:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Turbos make torque,and torque makes fun
Danas mi bilo malo dosadno pa sam krenuo da rasturam tablu, cisto da vidim sta ima tamo zasto zeza brzinomer i da poslikam sijalice Italijanu.
Kad sam sve rasturio imao sam sta i da vidim :
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Diode :) :) i to ni manje ne vise nego 11 komada. Neko se bogami bas trudio da sredi rusty-a pre nego sto je postao rusty![]()
Turbos make torque,and torque makes fun
Hvala puno na informaciji, znaci da kupim 12 dioda i da uposlim snejka posle ispita :P
Citat: frik-ri:15-20 km/h vise na top speedu znaci da ce Talijan piciti 180km/h i vikati: ''Nece se ovaj Porsche da se skloni da prodem pa to ti je!!!''
Boga mi bice posla oko Rusty-a ali poslije ce biti milinaZelim ti srecu u poduhvatu.
Nemoj polirati nista na autu, jer ce onda doci jedan tipus iz Rijeke i poskidati sve sto sljasti!!![]()
Ova tvoja tabla je drugacija od svih koje sam ja vidio do sad
1.Za sta je ona lampica sa sijalicom
2.Sto ti je termometar na lampici za temperaturu samo do pola bijele boje?
Ja ne znam sto se svi cude kako je auto korodirao, sasvim normalno za te godine. Mislim da ce te kostati ali ne onoliko puno kao nas neke cija su kola sluzila da se majstori uce...
Tvoj makar nije mnogo cackan po podu, a uopste nije po vitalnim delovima (pricam o 3 sloja nalepljenog, da nalepljenog, lima kod mene na gredicama)
Zato samo polako![]()
![]()
![]()
МОЈ АУТО НИЈЕ СТАР,ОН ЈЕ САМО РЕГИСТРОВАН 24 ГОДИНЕ
dobar je ovaj volan od gt-a samo da ga sredish kao djenka, njegov je ispao cista perverzija, ne mogu da verujem da nisam kupio takav kada sam imao priliku nego se nesto stisnuo za pare ko seljak na vasaru! al polako naletece vec neki![]()
svidja mi se i ova stilizovana kazaljka brzinomera
![]()
![]()
An Error Has Occurred!
Sorry Sonne, you are banned from using this forum!
Pustiti da administratori rade svoj posao, a ne vredjati druge clanove
Sorry Sonne, you are banned from posting and sending personal messages on this forum.
This ban is set to expire November 01, 2011,