![]()
mali necak
![]()
Frma sedi na peskirima i knjigama, a reno ste probusili dole na desnoj strani
![]()
a sada finalni deo budjenja Save
Budjenje Save Zuzenberk 3
![]()
mali necak
![]()
Frma sedi na peskirima i knjigama, a reno ste probusili dole na desnoj strani
![]()
a sada finalni deo budjenja Save
Budjenje Save Zuzenberk 3
МОЈ АУТО НИЈЕ СТАР,ОН ЈЕ САМО РЕГИСТРОВАН 24 ГОДИНЕ
Pa trebalo je da mu zapevate "Uskliknimo s ljubavlju..." Možda bi ga to razbudilo.![]()
Tajni savetnik KV kru
Markoooooooo ............. ljudinooooo![]()
![]()
![]()
![]()
Pa posto je ovo bilo moje prvo ucesce na nekom R4 skupu da podelim i ja koji utisak o svemu tome sa vama.
Kao prvo necu mnogo hvaliti samu organizaciju doceka, prijema i svega ostalog u Sloveniji jer to je za mene nekako bilo i ocekivano (EU standardi ovo ono). Zaista lepo organizovano.
Posebno su me odusevili ljudi (Andrej i Renata) koji su nama (zenama na skupu) obezbedili luksuzno kupanje i osvezenje i na tome im beskrajno hvala.
E sad ono sto je ostavilo najjaci utisak: to ste vi ljudi. Clanovi r4 kluba sa kojima sam imala cast da putujem su me apsolutno odusevili. Vi ste tip ljudi koji je danas retkost. Opustenost,jednostavnost, neisfoliranost, iskrenost, spremnost da se pomogne, nedostatak onog groznog egoizma, i naravno uvek prisutan smisao za humor. To su stvari koje su od skoro 12ocasovnog puta na 36 stepeni u `ladu (a nismo bili u `ladu vec na suncanom autoputu) napravile jedno prijatno i zabavno putovanje. Bar meni. Vi nervozu okrecete na salu i svima lakse putovanje. Pozitivna energija je nekako uvek tu.
A stvari poput Italijanovih provala, Savine tablice i "sizenja", Acinih komentara, semafora (koji umalo da bude iscupan) ko zna gde nadomak Zuzemberka, ogradjivanja satora, padanja (zna se koga) sa stolicice i unistavanje iste, kupanja u Krki i mnoge druge jednostavno ne daju se zaboraviti.
Jednostavno svi ljudi koje sam upoznala na skupu su ostavili na mene snazan, krajnje pozitivan utisak.
Posebno hvala Atili koji je moju jacu polovinu i mene ugostio u Madjarskoj pri povratku u Srbiju. Nemam reci za takvo gostoprimstvo
Uploaded with ImageShack.us
Eto tako.
I neke slike od mene:
"Don't fuck with another man's vehicle."
Vincent Vega
evo napokon da ispišem svoje viđenje okupljanja........![]()
![]()
DAN DRUGI..."ŽUŽEMBERG"....
Pošto smo raspakovali šatore, ostadosmo Paša,Italijan,Nebmes,Katraš i moja malenkost do 04:30 pričajući o vrlo bitnim temama ( ko se seti o čemu smo pričali POBEDNIK)..![]()
![]()
Ranom zorom oko 05:30 ustajem u bunilu ( koji bolesnik) i šamaram se "Lezi idijote vrati se u krevet ali posle solidne tuče sa samim sobom odustajem i krećem da se šetam pored reke..."
Naravno pažnju mi privlače pastrmke koje nebranjene plivaju ...![]()
![]()
Brzom brzinom nalazim SLUČAJNO poneti pribor za pecanje ikrećem u akciju....Prva , druga, treća
kroz glavu mi prolazi misao ( Što nismo u zemlji Srbiji sada bi ste zaigrale moravac na roštilju.![]()
)
U sveopštem bunilu dižem pogled i vidim čiku kako me sa čuđenjem gleda....![]()
![]()
"Šta li radi onaj čupavi divljak ?""......![]()
![]()
![]()
![]()
Nošarlantno vraćam ribu u vodu i kao protežem se i počinjem da radim neke čudne vežbe, kao nisam ja pecao![]()
![]()
to sam samo pražnjavao TAJ-ČI...
dovodio moj JING-JANG u idealnu ravnotežu.....
Razočaran spletom događaja motam se po kampu i nalazim utehu u konzervi jelen piva ( KOJA JE NEKIM ČUDOM PREŽIVELA)...
Pošto je uteha kratko trajala sedim u stolici i uživam u miru i tiini i nestvarno lepim pejsažima, kada idilu kvare KVAZIMODO 1, 2, i 3 koji počinju da zvone u 3 crkve sa razmacima od 5 min....![]()
![]()
![]()
( ZAR U EVROPI NIJE USKLAĐENO VREME...![]()
![]()
ILI ZBOG RAZLIKE U GEOGRAFSKOJ DOŽINI,ŠIRINI ...VISINI ILI PRVI BUDI DRUGOD,DRUGI BUDI TREĆEG PA ONDA TRIO FANTASTIKUS....)
I onda opet nestvarna tišina ( KOJU POVREMENO PREKIDA ITALIJANOVO ROPTANJE I SAVINO BUNCANJE IZ ŠATORA ) dok u glavi još odjekuju zvona počinjem da tražim žrtvu.....![]()
![]()
hm.....
![]()
![]()
SAN-SALE......
![]()
![]()
Prilazim lagano njegovom šatoru i umiljatim glasom ( KAKAV SAMO JA IMAM ) tresući kanape budim bunovnog RENOOPELA i nagovaram ga da kuva kafu......." ajde SAN-SALE požuri ili ću dobiti EPSILEPSIJU.....
Posle juztarnje kafice krećem ka 3 uredno postavljena WC-a i .....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.... W O W .....
![]()
![]()
![]()
nailazim na ostatke osmog putnika........
(HEBOTE ZAR SE U EVROPI TO NE PRAZNI NEGO KADA SE NAPUNI BACAJU SE .....![]()
![]()
![]()
" ŠTO JE BOGATA OVA EVROPA ").....
![]()
![]()
![]()
![]()
Dok se ostatak kampa polako budi i tušira dolaze čike iz elektro distribucije i polako skidaju kablove od struje...( OSTADOSMO BEZ VODE ) ko je ugrabio da se istušira ugrabio ......
Normalno ITALIJAN I SAVA nisu jer su se razvačili po šatoru.....i taman kada su se nasapunjali nestade vode.....![]()
![]()
Šta sad ? Genijalci kakvi su rešiše da se speru u Krki ( koja je izuzetno topla u jutarnjim satima ) i sve bi bilo u redu da ITALIJAN nije rešio da skoči u reku.........
![]()
![]()
, njegovo nežno potapanje izazvao je omanji cunami koji je oštetio jedini most u Žužembergu te je sutradan došla vojska slovenije da bi pomogla ugroženom stanovništvu i ubrzala sanaciju istog.......
Oko 10:00 dolazi Čarli i počinje da vileni po kampu :
"Ajmo moramo u 11:00 da budemo u Revozu"
U 12:00 moramo OVO
U 12:15 moramo ONO
U 12:30 moramo DSZ
U 12:45 pauza za WC
U 13:00 moramo stići tamo
( Hebote ala je ova evropa tačna sve isprogramirano u minut samo im zvona na crkvama nisu sinhronizovana !!!! ....Valjda nisu dobili dopis iz Brisela...![]()
![]()
)
Pošto nas je jedva naterao na polazak skupismo se ispred zamka u Žužembergu gde su nam se pridružili i članovi iz slovenije...Jan, MIHA i ostatak članova ...
i u koloni krenusmo ka Novom Mestu......
A tamo neki čika sa žutim prslukom terao nas da se propisno parkiramo po nekakvim linijama da bi sve bilo uredno složeno ( ŠTA TI JE TA EVROPA )...
kada smo se parkirali Čarli se rastrčao ajde slikanje ajde ovo ajde intervju i počeše novinari da nas smaraju ......![]()
![]()
![]()
Kao ajde niste umorni te za ove novine te za ovu TV....i sve dok nismo zamakli na bezbedno mesto unutar fabrike.....
Posle 45 min. ispiranja mozga i slušanja raznih NAUČNIKA došli smo do zanimljivog dela otvoriše se pregradana vrata i tamo POSLEDNJA ČETVORKA KOJA JE SIŠLA SA TRAKE....![]()
![]()
![]()
![]()
..Jedan stariji majstor poče da priča ali oštrom oku članova Kluba R4 Srbija nije moglo da promakne da na njoj nedostaje prskalica ta šoferšajbnu....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
" Imamo i to ali nije postavljena!!!" branili su se prestavnici revoza ali džabe oštoro oko je učinilo svoje i naši domaćini dobili su veliki minus......![]()
![]()
![]()
Tada primetih ISKRU U ITALIJANOVOM oku....KETERING ...![]()
![]()
![]()
Koliko god smo Italijan i ja pokušavali da pomognemo u pražnjenju stolova nismo uspevali jel su non stop dopunjavali činije sa hranom........(ALI SMO IM ISPRAZNILI FOND ZA PREZENTACIJU ZA 2 GODINE)........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
POŠTO SMO MALO ČALABRCNULI I POJELI 2 OVALA SA SLATKIŠIMA.....![]()
![]()
![]()
da bi izbegao bankrot Revoza Čarli nas je nagovorio ( teškom mukom ) da krenemo put Žužemberga obećavajući nekave pivske orgije......
Stigosmo kod Čarlija u zamak i poređasmo automobile kad tamo iznenađenje ......Opet govori precednika raznih opština, udruženja i poslanika zatim KUD ( SREĆOM NIJE BILO VRUĆINA....![]()
![]()
)
NASTAVK DRUGOG DANA DRUGI PUT MRZI ME DA ČUKAM VIŠE......
Mi puo dare carta igienica !!!!
Kv Crew Rules everywhere!!!!!
Jedini koji ima tajnog savetnika i NEDA MU PLATU
Citat: frik-ri:15-20 km/h vise na top speedu znaci da ce Talijan piciti 180km/h i vikati: ''Nece se ovaj Porsche da se skloni da prodem pa to ti je!!!''
Jos malo slikaslikano analognim pa skenirano
МОЈ АУТО НИЈЕ СТАР,ОН ЈЕ САМО РЕГИСТРОВАН 24 ГОДИНЕ
Kakav tajanstveni smešak kod Save.Isto ko Mona Liza![]()
![]()
![]()
![]()
Hahahahahahahaha, znači kume svaka ti čast na opisu. Do suza smo se nasmejali i Branka i ja....IDIBREACAJE kaže:
![]()
![]()
![]()
[size=26pt]D O S T A V I Š E, M A J K U M U S T A R U ! ! ![/size]
Nisam do sada ništa pisao ni o čemu jer zbog onog što sam pročitao sam bio frapiran, zbunjen, sluđen, ozlojeđen i ogorčen i upozoravam vas sve koji učestvujete u diskusiji da se ovakvo hejtovanje i drcanje na forumu više neće tolerisati! Jel' to jasno? A svi koji budu svoj prljavi veš iznosili javno će biti udaljeni sa foruma! Ako neko ima nešto što zamera nekom rešite to kao ljudi ili na pp, javno se samo unosi nemir u zajednicu i zbunjuju se ostali učesnici foruma, a da ne pričamo o širenju loše slike o svima nama u javnosti. Ako ste već nezreli pa ne shvatate da ovakvo prepucavanje može da učini više štete nego što doprinosi rešavanju razmirica sami ste krivi za to, ali se ovo više ne može dopustiti.
A sad malo o činjenicama...
1. Čopor-kako loše odabrana reč, ali čopor se drži zajedno bez obzira na sve. Sjajnu definiciju rada u čoporu je dala Milica i to u jednoj rečenici koja glasi otprilike ovako: "Sve one muke na koje smo nailazili smo lakše prebrodili zbog sve prisutne zajebancije i zezanja!" - tko nije shvatio neka odhebe, tko želi da shvati i tko shvata neka si ovo utuvi u vuglu...
2. Omalovažavanje- nitko ne sme sebi da dozvoli da javno ili drugačije umanjuje doprinos ostalih članova familije, naročito onih koji su finansijski i vremenski debelo isfinansirali neki skup "čopora": tu pre svega mislim na Attilu, Katraša i cenjene rukovodioce iz Beograda (Paša, Savo, Marko, Mirko i ostali).
3. Sukobi- ubuduće lične razmirice rešavajte na pp, mada bi poželjno bilo da to rešite oči u oči, jer se u virtuelnom svetu lakše zameramo jedni drugima nego što bi to uradili da smo/ste se sreli/našli lično.
4. Lična percepcija- je to i samo to, i potrudite se da sagledate sve relevantno vezano za neki događaj/šta li već pre nego što napišete nešto u afektu i zbog čega ćete kasnije da požalite (ili, možda, nećete). Zapamtite da neki događaj/situacija ima onoliko istina koliko ima i samih učesnika u istoj, jer svako vidi/shvaća/konta/kuži stvari na svoj način bez ulaženja u to da li je to okej ili ne.
5. Teške reči- dugo se već družimo na ovom forumu i trebalo bi da znamo ko i kako priča, npr.: Sonne-svi znamo da mu svaki post iza njegovog njemu liči na ličnu provokaciju i znamo već kad će i kako isti na to reagovati i to je jednostavno tako (pisneš li Sonne i jednu banovat ću te), da ne pričam o Katraševom podalpijskom humoru (a o kohonesima, penisima i ostalim priručnim organima da i ne pričam), te iz gore navedenih razloga molim učesnike u raspravama da sledeći put razmisle o onome što će da napišu.
6. Druženje- svi smo ovde iz istog razloga, a trebalo bi da smo do sad naučili da poštujemo naše razlike i tuđe stavove/načine i sl. Do sad je sve bilo dobro, i vožnja u koloni, i kampovanje, i lični doprinosi, a sad odjednom sve to pada u vodu. Mislio sam da su ovi naši mostovi jači od papira, ispada da sam se debelo prevario. Ne znam kako vi, ali ako uložim par godina u izgradnju prijateljstva i poverenja smatram da treba nešto više da bih zatvorio vrata guzicom/srušio taj most. Ovo mi do sad sve liči na debelu isfrustriranost za čije ispoljavanje se samo čekao povoljan moment ili određena reakcija. Svakako nije način kako bi trebali da reaguju zreli ljudi!
Dakle, zahvaljujem se Katrašu i Ružici na perfektnom prijemu, perfektnoj i malo pretrpanoj organizaciji, na uloženom novcu, trudu i vremenu oko celog skupa, na toplim rečima i zagrljajima dobrodošlice! Ma, zahvaljujemo vam na svemu što ste uradili/istrpeli/platili....
Zahvaljujem se i rukovodstvu Revoza, čelnim ljudima Žužemberka i stanovnicima koji su dostojanstveno istrpeli naše prisustvo u toj vašoj mirnoj i spokojnoj sredini.
Skup je, što se mene tiče, bio i više nego uspešan, sadržajan i iskustveno bogat. Primer koji je postao reper za ubuduće.
Malo je sve ukočila jezička barijera, pa se dešavalo da se ljudi grupišu ali to je i bilo očekivano.
A sad svi stavite prst na čelo i zapitajte se koliko nas je sposobno da organizira ovako nešto, da na isti dovede gradonačelnika i predstavnika državnog parlamenta, da isposluje da opština plati klopu i piće za sve učesnike i još povrh svega da o svom trošku napravi roštilj za sve. Zameram samo što se kofeinski napitak nije mogao ni namirisati, a kamoli okusiti ali to je valjda Evropa...
Malo i o prepucavanju: na jednom skupu negde i nekad je isto bilo problema između dvojice članova ali retko ko od vas je ikad saznao za to, sve je rešeno van očiju javnosti, a sam skup je prošao u najboljem redu. I to je jedan o primera kako se lične razmirice rešavaju ili ne, ali niko od učesnika nije zbog toga bio ugrožen ili uskraćen. Onome ko je izvukao deblji kraj u svemu tome iskreno i od srca zahvaljujem.
Katraš, ti i Attila ste postavili jako visoke standarde kako se prave skupovi, jako teško dostižne i teško ostvarljive, ali su tu i sad nema više nazad. Što pre se reši ova situacija na obostrano zadovoljstvo to pre će se moći krenuti napred. Shvatam da u svemu ovome postoje i kulturološke razlike, jezičke nedoumice i ostalo, ali baš zbog toga se i družimo: da naučimo nešto jedni o drugima, a da pri tom ne potvrđujemo iznova i iznova one razloge koji su i doveli do rasturanja jedine nam SFRJ.
John-e: ja koliko kontam, ti baš i nemaš razloga da se nađeš prozvan sa onim "bosanac" iz prostog razloga što si ti JUGOSLOVEN, a Katraš je prozvao bosanca...
Svi hejterski postovi i prepucavanja će biti obrisani po isteku 24 sata i ova tema će biti očišćena.
A sad samo za vas ide jedan....
[move][size=30pt]T R A K T O R[/size][/move]