Evo jedne teme gde bi bilo lepo da svako ko zna neki povoljan otpad, moze i da nema cetvorki (da ja odem tamo gledam pa skinem nesto sa nekog sta bih stavio na cetvorku)....
I koga ne mrzi da ucrta na neku mapu ako moze, ako ne onda da objasni koliko moze detaljno...

)....
Citat
.Taj lik je je ranije imao otpad u T. Bunaru,pa se premestio tu,ocigledno da mu dobro ide posao.Ranije su mu cene bile povoljne ali otkada je na ovoj lokaciji,dosta je bezobrazan.Par puta sam nesto trazio i iznenadio me je,neprijatno.Lik je mozda i na nekim lekovima jer sam ranije mogao i da komuniciram sa njim a sad je kao retardiran
.Ima motor u dobrom stanju ali se zacudio sto ga pitam ima li papire za njega jer bih hteo i da registrujem tako sklopljen auto.A kada sam ga pitao koliko bi mi platio moj bivsi auto,on mi je rekao da ne kupuje neispravne(?????),pa se malo zamislio
kada sam mu obratio paznju da vecina onoga sto mu je na placu nije stiglo sopstvenim pogonom.Trebalo mu je vremena da shvati i da mi kaze da sam u pravu.Tu kupujte ako bas ima nesto sto nigde niste mogli da nadjete.
Vredi otici i videti...