Obrtomer - Strana 17
Strana 17 od 19 PrvaPrva ... 713141516171819 PoslednjaPoslednja
Prikaz rezultata 161 do 170 od ukupno 184

Tema: Obrtomer

Renault 4 Alpine Avatar od  frik-ri
    Član od
    26.03.2008.
    Aktivnost
    30.11.2018
    Godine
    48

Re: Obrtomer

Al' bas koljaža na 7 milja... Pa i malo vise...
    Master of the 25kW - Toruk Macto

...''...Mayday, Mayday, Mayday Calling all stations.This is Golf Mike Oscar Victor Juliet IMC CU.NIMB.ICING In great difficulty.Over...
    Welcome's waiting... We're anticipating... You'll be celebrating, when you're down, and braking
    ...'' (M.Oldfield;Five miles out)

Munem Avatar od  Italijan
    Član od
    30.11.2007.
    Aktivnost
    09.12.2017
    Godine
    42
    Slike
    1

Odg: Obrtomer

Ma ne kaki, a koliko onda ima obrtaja kad drugom gazis 110... a bilo nas je takvih ovde :)

Citat: frik-ri:15-20 km/h vise na top speedu znaci da ce Talijan piciti 180km/h i vikati: ''Nece se ovaj Porsche da se skloni da prodem pa to ti je!!!''

Renault 4 Alpine Avatar od  serz
    Član od
    12.04.2007.
    Aktivnost
    15.10.2013

Re: Odg: Obrtomer

Citat Italijan kaže:
    Ma ne kaki, a koliko onda ima obrtaja kad drugom gazis 110... a bilo nas je takvih ovde :)
    He, he, dobro pitanje. Kad drugom ideš 110 onda znači da si se zalago i da više nije okruglo pa i nema obrtaja.
    Ajde 2 km vezanih očiju, ali drugom 110 - ajte molim vas.
    Tajni savetnik KV kru

Član od
    26.03.2008.
    Aktivnost
    30.11.2018
    Godine
    48

5...6... Maksimalno (i to opet onako odokativno)... Kojih 7... Daaaajteee... Pa ljudi nas citaju... Nemojte da misle da smo komedijasi... I nije fora drugom 110 - spika je usaltati u prvu na cca 70...

...''...Mayday, Mayday, Mayday Calling all stations.This is Golf Mike Oscar Victor Juliet IMC CU.NIMB.ICING In great difficulty.Over...
    Welcome's waiting... We're anticipating... You'll be celebrating, when you're down, and braking

decki da malo vidite tehnicki podatke i upotrebite matematiku u 2 na 1000 ide 14.1km/h pa molim racunajte

Renault 4 Alpine
    Član od
    06.08.2008.
    Aktivnost
    02.02.2022

An Error Has Occurred!
    Sorry Sonne, you are banned from using this forum!
    Pustiti da administratori rade svoj posao, a ne vredjati druge clanove
    Sorry Sonne, you are banned from posting and sending personal messages on this forum.
    This ban is set to expire November 01, 2011,

Član od
    26.03.2008.
    Aktivnost
    30.11.2018
    Godine
    48

Da... Cista matematika... Znaci - Katrin motor se vrti na 7000okr/min... Dobro i jos malo vise, taman da prede 7... I to standardni motor.
    Znaci... Laganom matematikom kad bi se malo modificirala glava, kad bi se stavilo neko beskontaktno paljenje (a la Twingo ili slicno) jer su platine ubiti ogranicavajuci faktor cijele price, tromost mehanizma i samo preskakanje iskre... Pa kad bi se jos stavio neki bolji karb... Pa onda olaksavanje zamasnjaka, klipnjaca, radilice... Remenica i osovine uljne pumpe... Dobije se makinica koja ide na 8000okr/min... Pa i preko 8...
    To samo znaci da nam, povrh ovih sekundaraca koji ciljaju na nase sasije da rade zamjenu za svoje Priti Dijane ''evo, moj Dijana - 500km laaadno... Do Niš... Pokupim deca i familija i idemo...'' jos ce nam i egzistenciju nasih simpaticnih ljuljavih šporeta ugroziti i raznorazni lovci na makine za prerade i engin swapove za razne Fiće, Peglice, Smartove i ostala JuTjub popularna powered by Hayabusa vozila.
    7000 okr/min je i za Hondu izazov... M3 se ''jedva'' vrti na 7000 (uz deklariranu potrosnju ulja od 1,2 lit/1000km)... Katrin motor, iako svemoguc - ne ide toliko i - basta... Ako ima najvecu snagu na 4000okr/min (cca) moment na 2500okr/min (cca) to znaci da kad se jadnicak dere da se vrti na 5000 i to oce da iskoci iz šasije i otrci u kakav, u Bosni bi rekli šanac, da krepa... Da otrese nogicama... Druga 100 i ostale spike su, ajmo opet po Bosni , za katile (ufff izrazaaaa ) i kasapine bez sluha... Evo me prvog i kad tjeras tako Katru skuzis da si sam u autu jer su suvozac i putnici vec odavno izasli iz auta riskirajuci radije možebitne ozljede iskakanja iz auta u punoj brzini, nego da ostanu u autu dok ona teta-kompjuter govori - core meltdown in 30...29...28...
    Ufff... A sam sam sebi obecao da necu nasjedati na ove ''provokacije''
    Iako... U cijeloj ovoj prici me je zapravo najvise razocarao Sonne... Ocekivao sam neki Sofronijev komentar, a ne ovaj klip iz Tko to tamo peva... na kraju krajeva - Čak Noris zna TKO to tamo peva...

Član od
    12.04.2007.
    Aktivnost
    15.10.2013

Nećemo cepidlačiti, ali 7800 obrtaja ako su Slavčetovi parametri tačni. Toliko brzo ni Frik ne može govoriti.
    Tajni savetnik KV kru

Član od
    12.04.2007.
    Aktivnost
    15.10.2013

Ajde da kažemo da je moguće da standardna Katra ide drugom 110 km/h.
    Mene zanima (dakle nije prozivka ili sprdanje) zašto ste vi koji ste to pokušali to radili? Pokušavam da zamislim da dragu mi mašinu tako silujem. Šta - žena se porađa ili je neko teško povređen, a jedino je Katra na raspolaganju od prevoznih sredstava u bespuću i ne rade joj treća i četvrta? Opklada - šef Renoa debelo narakijan je obećao da će ako to izvedeš napraviti još 10 novih Katri za opkladu i potpisao krvlju...? Stvarno me zanima.
    Tajni savetnik KV kru

Član od
    26.03.2008.
    Aktivnost
    30.11.2018
    Godine
    48

Pa sad... Zasto... Nije tema za to (mada bas i nema previse tema ''katrom 110km/h u drugoj'' )
    Da li uistinu ide 110 u drugoj - ne znam, ne bi stavljao ruku u vatru... da ide ''oko 100'' to znam... Zasto i kada... Pa u nekoj ekstremnijoj ganjazi kad znas da ''treba'' jos drzati gasa i boris se za onaj nanometar ubrzanja dok ''drzis bukvicu'' nekome u (ajde stereotipa radi ) u Golfu ili cak BMW-u... I znas da ako ga usaltas u trecu da ce ti at izgubiti sapu... A taman blaga nizbrdica i zavoj... Znas da ce on kociti - pa da napravis prednost... Kao kad u spustu ili veleslalomu na onim prijelomnicama forsiraju samo zato jer tamo svi koce...
    Bas sam sa Puckom imao duel kilometar-dva dionice kroz Gorski kotar sa novim BMW-om M3... Da se razumijemo - tip me je pojeo jer ima doslovce DESET puta snazniji auto (34 KS naspram 340 KS) ali kad vidis kad se tip ''uzvrpolji'' kad ga tako ''preskoci'' neki ljuljavi sporet...

Tagovi za ovu temu

Vaš status

• Ne možete pokrenuti novu temu.
  • Ne možete poslati odgovor.
  • Ne možete dodati priloge
  • Ne možete prepraviti svoje poruke
  •