To je dobra ideja, i ja mislim u skorije vreme da pokusam tako nesto.darkmensale kaže:
To je dobra ideja, i ja mislim u skorije vreme da pokusam tako nesto.darkmensale kaže:
0642562844
Mnogo bolja varijanta je da vam se ugradi LED obrtomer u tablu. Jedan lik to radi i meni treba da odradi a nije ni skupo...Ja mislim 1000din sve ukupno...
U pravu si, bilo bi bolje. Al ja ne znam ko bi mi to ovde u mitrovici uradio![]()
0642562844
Mozes da kupis polovnu tablu,one su max 500din,posalji u BG,ja cu odneti ortaku da ti zavrsi i vratim ti nazad,post express-om ili kako vec...
ovaj lik je dobro odradio posao sto se tice obrtomera, ali i brzinometra... taj reno sam se zaleteo da kupim, al' ga lik prodao... 1450 jura mu bila pocetna cena (za cenkanje)... eh...
btw, ovako nekako bih i ja odradio, samo da nadjem taj manji obrtomer (i lovu za isti)...
Powered by Android.
1350 je bila zadnja cena, znam i ja sam imao ideju da idem u Suboticu da ga pogledam i ... prodat. Vlasnikva zena ga je vozila godinama, pa je kasnije sin uzeo i poceo da sredjuje.
Citroen 2 CV
Mislis kupim celu instrument tablu?maliomladinac kaže:
0642562844
ma jok mislio je samo na onaj mali deo gde ti pokazuje koliko ides i gde su lampice za migavce i ostala cuda bla bla bla
Citat: frik-ri:15-20 km/h vise na top speedu znaci da ce Talijan piciti 180km/h i vikati: ''Nece se ovaj Porsche da se skloni da prodem pa to ti je!!!''
Mozda bi mogli nesto da iskombinujemomaliomladinac kaže:
Aj kad sebi ugradis javi kako radi i stavi koju slicicu pa cemo se nesto dogovoriti.
![]()
0642562844
Ja sam se popalio na ovaj
vec odavno pokusavam da skontam kako su ga napravili, ali ...
Ako neko moze nesto po ovom pitanju da uradi
http://www.rbracing-rsr.com/tachometer.htm
Hmm...