e ovako, vreme je da sve delove koji mi ne trebaju prodam, a neke cu i da poklonim. ovo je trenutno na prodaju dok ne nadjem jos delova.
da krenemo prvo za tl-a
dva hladnjaka za motor 850ccm cena za jedan je 500din. uz to imam i nekih creva od hladnjaka, to ce ici kao gratis.
raketice, odnosno rucice pored volana, stari tip. obe za 500 din
e sad za gtl-a ima ovo
plastike ispod table, vozacka i suvozacka strana. cena 500din
retrovizori, par 1000 din
suncobrani, par 500din
pumpica za prskalicu ide kao poklon
nepovratni ventil za prskalicu. i to ide na poklon
plastika oko sata ide na poklon.
ekspanziona posuda za hladnjak ide na poklon
orginalna boca za tecnost za brisace ide na poklon
kuciste filtera vazduha ide na poklon
nosac rezervnog tocka ide na poklon
rogovi, par 500din
sigurnosni pojasevi, komplet, 800din
obe zadnje torzije, cena 1500din
prednji i zadnji branik cena 500din. i drugi branik ima ove gume, samo sto su skinute. naravno da i te gume idu uz branik.
svi delovi koji su na prodaju, prilikom prodaje ce biti ocisceni od korozije, ako je ima, i ofarbani u crno.
pored ovoga prodajem i neke dolova za "motor" 1.4i c3j 760 (bobina, sistem ubrizgavanja, ecu, vodena pumpa, lambda sonda, senzor radilice) pa ako cujete da nekome treba nesto od toga...
e da zaboravio sam da imam na prodaju jedan ceo motor od tl-a 845ccm 1982 god sa menjacem. motor posle generalne presao negde oko 50 000.

Citat

) i namerno je stavio ove cene onda je ovo na pola puta do "R4 klub član poklanja" jer su cene više nego povoljne. Lep gest 
.

ali dobro. naravno posto vidim da se serz "ljuti" za stvari koje hocu da poklonim, ako se isto neko ljuti a hteo bi da uzme taj neki poklon, dacu mu broj ziro racuna, pa neka uplati 5 dinara, eto da ne bude da sam poklonio
.