hehe tek sa ovim tvojim prevodom vidim koliko ja u stvari ne znam engleski!![]()
e pa nadam se da ce o5 biti parkirani ispred skupstine za razgledanje i da ce uprava kluba spremiti pocasnu clansku kartu i nalepnicu kluba za clanove posade i autic![]()
hehe tek sa ovim tvojim prevodom vidim koliko ja u stvari ne znam engleski!![]()
e pa nadam se da ce o5 biti parkirani ispred skupstine za razgledanje i da ce uprava kluba spremiti pocasnu clansku kartu i nalepnicu kluba za clanove posade i autic![]()
An Error Has Occurred!
Sorry Sonne, you are banned from using this forum!
Pustiti da administratori rade svoj posao, a ne vredjati druge clanove
Sorry Sonne, you are banned from posting and sending personal messages on this forum.
This ban is set to expire November 01, 2011,
Evo danas naletih, ispada da masa budži samo što mi to ne znamo...
http://lestriplettesdebonneville.com/
Ovo bi bio mjenjac od Alpine petice... od cega je motor? Nemam nista protiv ovakvih mehanickih modifikacija, ipak se ovo razlikuje od selotejp tjuningaAli ako je neko htio da na kraju ima ipak R4 moglo se nekako vise zadrzati duha same cetvorke. Danas uopste nije problem natakariti skoljku od cetvorke na bilo sta...
BTW ovi i oni sa V6 motorom nam ubise i najmanju sansu da imamo najbrzi R4![]()
John Doe kaže:
ajoooj razbolek se!!! svidaju mi se ovi coilover-i a ovakvo gornje rame i sam planiram da napravim kako bih mogao da podesavam nagib tockadrago mi je kada vidim da jos neko to radi
btw. nasao motor za minija sada racunanje stezanje ustezanje pa cemo videti da li ce biti kupovine 1300e
za cetvorku cemo jedne godine na sajmu da maznemo sa onaj iz f1 njima i onako sluzi samo za ukras mi imamo visi cilj![]()
An Error Has Occurred!
Sorry Sonne, you are banned from using this forum!
Pustiti da administratori rade svoj posao, a ne vredjati druge clanove
Sorry Sonne, you are banned from posting and sending personal messages on this forum.
This ban is set to expire November 01, 2011,
To jes', ali da ga vidim da protera kud ja mogu svoj sa onolikim bokovima.John Doe kaže:
![]()
![]()
Tajni savetnik KV kru
ovaj je već puno više po mom ukusu, zadržao je znatno više od četvorke, samo što je i laiku očigledno da je auto nabudžen. jel zna netko za neki projekt koji je napravljen da izgleda ko fabrika, ono da je nekom neupućenom nemoguće skužit da to nije serijski auto?John Doe kaže:
Kič je niskovrijedno stvaralaštvo s umjetničkim pretenzijama i ciljem dostupnosti što širem krugu ljudi. Najčešće podilazi nerazvijenom ukusu i izvjesnim potrebama ljudi, koje su na granici vrijednosne i moralne neprihvatljivosti, ali s jakim emocionalnim nabojem.
'88 R4 GTL
'80 GS Super 1.3
John Doe kaže:
![]()
![]()
![]()
NAMA DOBRO,A NIKOME ZLO