mislim da su te reflektirajuće boje zakonom zabranjene osim na vozilima policije, hitne itd.
mislim da su te reflektirajuće boje zakonom zabranjene osim na vozilima policije, hitne itd.
Kič je niskovrijedno stvaralaštvo s umjetničkim pretenzijama i ciljem dostupnosti što širem krugu ljudi. Najčešće podilazi nerazvijenom ukusu i izvjesnim potrebama ljudi, koje su na granici vrijednosne i moralne neprihvatljivosti, ali s jakim emocionalnim nabojem.
'88 R4 GTL
'80 GS Super 1.3
sto ucesnike gumballa posebno potresa![]()
An Error Has Occurred!
Sorry Sonne, you are banned from using this forum!
Pustiti da administratori rade svoj posao, a ne vredjati druge clanove
Sorry Sonne, you are banned from posting and sending personal messages on this forum.
This ban is set to expire November 01, 2011,
A i nas u Srbiji heheheheheh
......we are the first to program your future......
Gadovi jedni gadni!!!![]()
![]()
KAD SAM JA REKAO DA BI JA TO svi ste mi se smijali...
![]()
Eeeeeee pa dosla svraka na vratanca...![]()
![]()
Da malo parafiniziram ili kako se vec kaze ono kad malo izvrnes... Parfemiziras... E to...
![]()
Da, fora je uistinu zakon... Postoji tehnika ljepljenja folje u toj reflektirajucoj boji, a postoji i tehnika nanosenja te, kako kaze DreamericaIC boje... na lak ili cak ispod laka... Ne vidis nista dok ga ne ''operes'' sa svjetlom... Ili blicom... Jap... Dobra spika za neke detalje... Ma sta god mislili o svrakama sad...
![]()
![]()
Master of the 25kW - Toruk Macto
...''...Mayday, Mayday, Mayday Calling all stations.This is Golf Mike Oscar Victor Juliet IMC CU.NIMB.ICING In great difficulty.Over...
Welcome's waiting... We're anticipating... You'll be celebrating, when you're down, and braking
...'' (M.Oldfield;Five miles out)
An Error Has Occurred!
Sorry Sonne, you are banned from using this forum!
Pustiti da administratori rade svoj posao, a ne vredjati druge clanove
Sorry Sonne, you are banned from posting and sending personal messages on this forum.
This ban is set to expire November 01, 2011,