Renault 18 TL
Strana 1 od 2 12 PoslednjaPoslednja
Prikaz rezultata 1 do 10 od ukupno 13
    Baby Renault 4
    Član od
    04.11.2007.
    Godine
    48

Renault 18 TL

Pa da i ja parkiram moju ljubavnicu ovde, na forumu sam vec duze vreme ali nisam bio nesto aktivan, sad cu to malo popraviti jer vidim da propustam mnogo dobroga.. od auta do ljudi...

ovo je moja igracka, R18 TL, 1982 godine sastavljena u IMV, Novo mesto, prodana u Maribor i posle toga familijarnim putem poklonjena u Ljubljanu gde je docekala mene... a i ja nju
    auto je na slikama prelep, malo je drugacije uzivo, sve je original pa i tragovi skoro 30 godina upotrebe ali nista strasno pa mi je zao a i nisam u situaciji da sređujem komplet, trenutno ima kuca prednost ali 18ica ceka da zajedno starimo...
    inace kupio sam je sebi za 30. r. dan naravno pare sam dobio od prijatelja, sve u svemu najlepsi poklon

Renault 4 Alpine Avatar od  serz
    Član od
    12.04.2007.
    Aktivnost
    15.10.2013

Re: Renault 18 TL

Ohoho, ubavo, ubavo. Lep primerak. Već vidim Slobu kako drhtavom rukom skroluje kroz fotke (imao čovek, pa havarisao ).
    Na neki način dobrodošao ponovo i dobro se parkirao.
    Tajni savetnik KV kru

Renault 4 Alpine Avatar od  Neb_Mes_Ur_Mau
    Član od
    24.04.2007.
    Aktivnost
    29.04.2023
    Godine
    52
    Unosa na blogu
    1
    Slike
    137

Dobrodošao i samo napred...

Dobrodošao Ovakvog, iste boje i godište ima prijatelj iz OTC Bela krajina, Lojze, bio je na susretu u ŽMBK, oni koji su bili ga znaju. Ima 30000 prevoženih, a na njemu original Savine gume iz iste godine kao proizvodnja
    Nego, jel' to Postojna tablica i fotkano kod Koseza il' se ja varam, matore oči i to...
    hobi je nešto besplatno što te puno košta

www.slepsluzba.com

Baby Renault 4
    Član od
    04.11.2007.
    Godine
    48

jao katras, a ja se tesim da je moja boja nesto posebno i da jih nema puno hehehe
    al dobro, mozda se i sretnemo na nekom skupu
    da registracija je Postojna ali ne zivim vise tamo, sad sam u malo toplijim krajevima, okolina Sezane... kras.. ako budes lutao tu okolo obavezno se javi da se upoznaju Carica i 18ica
    slikano je malo van iz Senozec, prema Sezani.. po staroj cesti naravno, to sam se za certifikat malo potrudio, inace sam clan oldtimer kluba Balilla iz Divace ako si cuo za nas, nadam se da jesi

hvala svima na ponovnoj dobrodoslici, citamo se.
    pozdrav

To, još jedan iz podalpije !
    Nisam čuo za vas, nažalost, čuo sam za Adria Classic Koper, 18.6. organizuju vožnju u sklopu SVS takmičenja, ako budem mogo, bit ću tamo.
    Imate li i vi nešto slično? Il' neki skup i tako? Naš OTC Bela krajina ima susret i vožnju 2.7. Pa ako ne drugačije, onda se vidimo na nekom od ova dva
    A naravno da se možemo sresti i na drugi način, ako budem išao prema Krasu - prelepa vožnja, pokrajina, pršut, teran..., javim ti se.
    Na privatnoj poruci imaš moj mobilni, šalji mi tvoj da te stavim u imenik, inače se ne javljam na nepoznate brojeve ako nisu u mom registru. Još jednom: DOBRODOŠAO
    hobi je nešto besplatno što te puno košta

www.slepsluzba.com

Renault 4 Alpine Avatar od  Attila
    Član od
    08.12.2009.
    Aktivnost
    01.06.2012
    Godine
    56

@Majk:
    Video sam te na forumu, dosta si bio aktivan ovog vikenda, skoro ceo forum si prelistao
    Auto ti je za primer, samo da ga čuvaš....

Pozdrav iz mađarske

Renault 4 Alpine
    Član od
    18.04.2009.
    Aktivnost
    13.05.2012
    Godine
    35

18ka je ko bombona, vidjao sam cesto potpuno istu ovakvu u Banja Luci, samo nije bila u ovao dobrom stanju. Svaka cast za to sto je u ovakvom stanju, i naravno jos jednom dobrodoslica vlasniku
    Druge automobile cenim i poštujem, a jedino RENAULT volim!!!
    Les autres voitures apprécier et à respecter, et la seule RENAULT préférence!!!

Concentration, réflexion, action!

Baby Renault 4
    Član od
    04.11.2007.
    Godine
    48

Attila
    istina, bilo je puno zanimljivog za citanje pa nisam mogao da se odlepim... najvise mi se sviđa planiranje puta za francusku, tu zelim svima miran put i puno uzivanja u sto ni najmanje ne sumljam...

Sloba R18 TLS, hvala na pohvalama, video sam sta se desilo sa tvojom 18icom ali sreca pa nije bilo povreda a sad vidim vozis njenog naslednika, isto lepo, samo napred

hvala svima jos jednom na dobrodoslici i pohvalama...

U lepo lepo... Ja sam resio moju malo da sredim... Nadam se da cu uskoro okaciti neke slike... Pasce verovatno i farbanje. Mnogo lepo izgleda i ova zelena, ali mislim da cu moju da prefarbam u crno...

Tagovi za ovu temu

Vaš status

• Ne možete pokrenuti novu temu.
  • Ne možete poslati odgovor.
  • Ne možete dodati priloge
  • Ne možete prepraviti svoje poruke
  •