"CRVENA FURIJA" - Strana 7
Strana 7 od 13 PrvaPrva ... 34567891011 ... PoslednjaPoslednja
Prikaz rezultata 61 do 70 od ukupno 124

Odg: "CRVENA FURIJA"

Citat bogdan kaže:
    Ljudi kako spakujete gumu 165 po onaj blatobran nazad. meni je cak problem i za napred jer ako guma od tereta udje pod blatobran napred ima da struze, ja sam zbog toga dizao prednji trap jer mi je od tereta guma strugala cim zadje pod blatobran
    Bogdane, Vukasin(Renault4) je spakovao ladno 165...mi smo cak i mislili nesto sire...

No ipak nece biti problema sa 165, mozda da se rukom izvuces zadnja krila malo...
    E sada ako nosis neki jaci,ali JACI teret, ne znam...

Najbolje neka kazu Vukasin i John...ja tek treba da stavim felne i gume...
    (za nove clanove)Dobrodosli i procitajte PRAVILA FORUMA!

Urednik Avatar od  Pasha
    Član od
    12.04.2007.
    Aktivnost
    03.06.2024
    Godine
    45
    Slike
    384

Meni je kacilo i 155,imas onaj falc na krilu njega savijes ka unutra i to bi bilo to sad nekaci vise
    ......we are the first to program your future......

bogdan
    Guest

JA nosim otprilike oko 600 do 700kg. sve zavisi od situacije, naravno racunam i dva putnika i bocu za plin koja prazna ima oko 35kg.(60 L) mada ja se nadam da cu uskoro uzeti kombi pa da mogu da sredim auto da to sve bude na svom mestu.

Renault 4 Alpine Avatar od  John Doe
    Član od
    14.04.2007.
    Aktivnost
    20.12.2016
    Godine
    41

Meni su nazad zapinjale 165 pa sam malo rukom izvukao blatobran i sad je ok, vidjeti cemo kad ga malo bolje opteretim.
    Sve je 5 samo je Renault 4!
    R4 at speed :)
    R4 scandinavian flick :)
    May the 4's be with you :D

Ma ja sam uglavnom sam u kolima tako da nije problem, malo blatobran izvuces i sve u redu...u ostalom...pushing the limits

Meni cak pre neki dan kada sam bio u BG rece majstor kao ..nemoj zbog trapa...ali ...Furija je to...

bogdan
    Guest

Meni pricaju isto da reno nemoze da podnese teret a ovaj moj vec 1god je non-stop natovaren i dan i noc pa mu nista nefali a pre toga i TL sam vozio 2god pod istim uslovima. bitno mu je samo da se lepo ojacaju sape i ako su grede slabije da se to lepo odradi i onda tovari do mile volje.Inaravno da se auto odrzava makar malo. Ova kola traze ulaganje samo kada je to stvarno neophodno a ne z asvaku sitnicu kao vecina vozila. Nego ljudi gde vi nabavljate te felne i koliki je to problem naci.Ja sam pitao jos pre da li je neko isprobavao da stavi glavcine i dobose od nekog drugog auta (reno 5 ili bilo koji drugi)

Citat bogdan kaže:
    Nego ljudi gde vi nabavljate te felne i koliki je to problem naci.Ja sam pitao jos pre da li je neko isprobavao da stavi glavcine i dobose od nekog drugog auta (reno 5 ili bilo koji drugi)
    STo se tice gavcina, pojma nemam iskreno, mora da moze, ali je stvarno extra ovako sa tri strafa... ...izgledaju oldschool, i bas su fabricke...

Ja sam felne kupio u Grckoj, sasvim slucajno sam naleteo na strau jednu 5cu i ponudio vlasniku da ih kupim, on mi kaze dodji sutra, dade dizalicu...i skidaj! ...

Vrlo je tesko naci felne generalno, i ovo sto smo nas nekolicina nasli...imali smo vise srece nego pameti...

bogdan
    Guest

To znaci da ce se morati traziti drugo resenje ili da se budze glavcine i dobosi ili da se stavljaju ratkapne sto i nije neko resenje. Mracu ja da prodjem ovde po okolnim odpadima da vidim da se neko nije zeznuo pa da ima kojim slucajem zabacene 4 alu felne sa 3 rupe. Valjda cu i ja da imam srece

Pazi,znaci samo da se konstantno trazi i da se pregleda sta nude ljudi na Bubnju...

To je jedini nacin...

Sa ratkapnama nista ne dobijas...a ovako nije lose s felnama...naravno ako promenis na 4 strafa imaces i izbor do bola...a i velicina takodje....

PS imas u Tuning temi skoro sve vrste alu felni koje pashu na R4 pa pogledaj...

Renault 4 Alpine Avatar od  John Doe
    Član od
    14.04.2007.
    Aktivnost
    20.12.2016
    Godine
    41

Tesko je ali se moze naci, samo treba otvoriti oci. Ja sam po svoje putovao cca 650km ali isplatilo se.
    Sve je 5 samo je Renault 4!
    R4 at speed :)
    R4 scandinavian flick :)
    May the 4's be with you :D

Slične teme

1. Regulator kočione sile ili "peti kočiooni cilindar"
    Autor petak u forumu Vešanje, upravljački i kočioni sistemi
    Odgovora: 28
    Poslednja poruka: 08.12.2020, 00:38
  2. Prijave za put po "Katraševoj ruti" ali sa drugim datumom polaska!!!
    Autor Neb_Mes_Ur_Mau u forumu Prošla okupljanja
    Odgovora: 170
    Poslednja poruka: 13.07.2011, 17:48
  3. Odgovora: 158
    Poslednja poruka: 16.04.2011, 20:02

Tagovi za ovu temu

Vaš status

• Ne možete pokrenuti novu temu.
  • Ne možete poslati odgovor.
  • Ne možete dodati priloge
  • Ne možete prepraviti svoje poruke
  •