Bravo! A ovo za torzije, pa samo mi mozemo pitati tako nesto![]()
P.S. Sta bi ja dao za jednog postenog majstora koji zna sta radi kad je u pitanju R4![]()
Bravo! A ovo za torzije, pa samo mi mozemo pitati tako nesto![]()
P.S. Sta bi ja dao za jednog postenog majstora koji zna sta radi kad je u pitanju R4![]()
hehehe, pa dobro , znas da smo mi ovde vecinom picajzle...
PSPS John ne preostaje ti nista drugo nego da se preselis u BG![]()
![]()
![]()
(za nove clanove)Dobrodosli i procitajte PRAVILA FORUMA!
Evo a osvezimo malo ovaj moj topic uz aktuelne teme ovih dana...
Naime pored jos jedne ceduljice"dali ga prodajete?" i pokusaja odvaljivanja retrovizora drugog niceg nema s mojom malom Crvenom Furijom..., no ima nesto kao "ideja" pa da postujem da vidim dali sam ja "skrenuo" ili to i nije toliko losa zamisao...:)(vi prosudite)
O cemu se zapravo radi...ovih dana tj proteklih 20 dana napradao sneg do kolena, zaledile ulice, ja incace zivim na Topcideru i to jeste da je na 5min od centra, ali Beograd Put ni ne pomislja da cisti sneg!...znaci ne mogu da nadjem razlog zasto ali moja ulica je okovana ledom i snegom dok posle narednih 500m puta cveta vec(neko objasnjenje za to jeste da su ovde u glavnom vile, samim tim da vlasnici imaju dzipove , pa neko detaljno ciscenje snega nije potrebno)...e sada posto ja nisam jedan od vlasnika vila niti dzipova, a R4 je "prohodan" i univerzalni auto...mozda naslucujete koja je moja zamisao...
Vise mi je pun ...da lomim noge i da ne mogu da izadjem iz ulice tako da za sledecu sezonu moram nekako spremiti KIT za ciscenje snega koji se kaci na R4ku...bes i mater, ali moram...pun mi je vise..., ocisticu ulicu da mogu i sa Thalijom da izadjem do grada, da ne moraju moji da lome noge i tako dalje, napraviti dobro delo...ali stvarno ne znate kako mi je hodati 500m ko pingvin!
Tako da ako imate neke ideje za pomoci , rado i dosle...
Mislim, koliko tesko moze da bude da se napavi!?!?!?!?![]()
extra ideja Nebojsa...lik si,inace i ja moram da kazem da je i moja ulica u snegu i ledu...danima me napadaju da prodam reno zbog njegove prohodnosti..ali..stvarno ga nebi prodao,pogotovo onima koji su se smejali kad sam ga kupio![]()
![]()
![]()
![]()
R4- LEGENDE DES RUE PARISIENE
ma treba samo da napravim neku ekskurziju do beograd puta, da vidim masine, na kom to principu radi, i da aktiviram to na 4ci, i da obavim posao za mene, a i za nekolicinu komsija koje jadni idu peske...
Raonik, hidraulika, snaga i težina kamiona i to ti je to. E sada, da napraviš raonik koji baca samo na jednu stranu mislim da nije baš najpemetnije rešenje jer je otpor suviše veliki. Bolja je varijanta "trougla" gde bi se sneg gurao na dve strane mada bi i tu otpor bio popriličan. Još bi morao da ga osloniš na krakove šasije da ga guraju. Ili odeš i kupiš čistač snega što izgleda kao motokultivator.
Kapetan na belu lađu a takođe Gospodar vremena i vd. direktor svemira
pa kapiram i ja da bi tu bilo prblema sa tezinom i otporom....onaj trougao je ok varjanta, mada ima varjanta takodje da se prebaci jos jedan sa strane raonik, da ovi napred malo ciste, i ovaj sa strane jos potpomaze....ako kapiras sta ocu da ti kazem:)...Orlando kaže:
inace, vijdao sam takve modele cistaca snega na nekim pick up jos kada sam bio u USA, mada sada sam u Becu video na parkingu jednog Suzuki Jimnija:):):)...
Uostalom, kakvo je vreme sada...zamaracemo se s ovim sledece godine![]()
![]()
Ljudovi, ja nemam reci, znaci bez teksta sam po prvi put u zivotu..naime, usled nesrecnih dogadjaja moj auto nije paljen od sredine septembra...znaci..ja nisam mogo da vozim itd...i ustajao se i riknuo akomulator...prosle su kise, mrazevi, snegovi, secate se kako je bilo nevreme i za novu godinu...auto nisam palio uopste...
I sada dodje red da se uzme akumulator, da se ipak dodje na okupljanje, i da ubacim malo zivota u 4ku...
Popodne uzeo akulumator...veceras Marko, Sava i pomalo ja(drzao lampu :) ) u mraku menjali akulumator...i dali verujete da ja nisam verovao da ce da upali...znaci, bio sam ubedjen da nece iz prve...i Marko kaze "eeee, najjace bi bilo sada da upali iz prve posle 7-8 meseci stajanja...i zamenimo mi to...ja udjem ,zavreglam jedanput, i nece...al budala ne setih se da dignem sauh :)...dignem sauh zavreglam i ko iz topa upali...jaaaaaaa....ne znam...znaci to je jedan od takvih trenutaka bio i jos uvek jese i traje...znaci , nemam reci...nemam reeeeci...ovaj auto je neponovljiv, nenad'ebiv, neunistiv!...uuuuu, ala sam se slatko navozao sada 3 kruga po kraju...nisam hteo da ga gasim....fenomenalno...
Momci HVALA VAM NA POMOCI I NA PODRSCI!
R4 - auto za sva vremena....
Može da upali bez problema i posle sedam godina stajanja. Provereno.
Uživaj.![]()
Kapetan na belu lađu a takođe Gospodar vremena i vd. direktor svemira
честитамо али и додељујемо једну пацку што си сумњао да ће из прве![]()