Prijave za put po "Katraševoj ruti" ali sa drugim datumom polaska!!! - Strana 9
Strana 9 od 18 PrvaPrva ... 5678910111213 ... PoslednjaPoslednja
Prikaz rezultata 81 do 90 od ukupno 171

Re: Prijave za put po "Katraševoj ruti" ali sa drugim datumom polaska!!!

Auć, zaboravih, mator i tako, a došla mi nova zetorica kod mlađe kopije...evo oko ulaznica...

Achat Billet
    TARIFS Le prix d’entrée est inchangé par rapport à l’an passé. Il s’établit par personne. Week-end : 15€ (du vendredi 15 juillet à 14h au dimanche 17 juillet 18H) Journée : 8€ (samedi 16 juillet ou dimanche 17 juillet)

Chaque participant week-end recevra un coupon de tombola à déposer dans l’urne sur le stand Renault Classic jusqu’au dimanche 13H. Sur justificatif, l’entrée est gratuite pour les enfants de moins de 12 ans accompagné d’un adulte. PREVENTES / A partir du mardi 1 Mars 2011 Cette offre est valable par personne et uniquement pour le week-end. Le tarif est de 15€. Les avantages : T shirt officiel du 3ème 4L INTERNATIONAL offert Accès privilégié / délai d’attente réduit.

IMPORTANT : Les billets ne vous sont pas envoyés. Ils vous sont remis sur place à votre arrivée. Vous devez vous munir de votre justificatif de transaction et d’une pièce d’identité.
    Vous devez imprimer le mail de confirmation de commande qui vous sera demandé à l'entrée du site servant de preuve d'achat.

Nije naški? Pa nije ni naški podalpijski, snađite se bre...na znanje
    hobi je nešto besplatno što te puno košta

www.slepsluzba.com
      Vrh

Dobio još jedan emajl:

Hi Charlie,

The only information I can give you is what I have already put on my
    website, plus the attached documents that were sent to me by email. I haven't investigated the event very much because I've been so
    busy sorting out things for other events this year.

I'm hoping to camp on the main site as I did when I went there in 2009,
    but I haven't done any research to check if there is a limit to the
    number of cars. I hope not.

If you are intending to pass via Turin or Lyon, there is a convoy of
    Italian cars leaving early on the Friday morning which will pass me in
    Lyon later on, so you might want to investigate joining us.

Cheers!
    Peter.

Lyon je malo od moje rute, ali ako neko ide (Johnieboy ) autoputem a ne mojom rutom...
    I još nešto: lepo sam sve vas, kojima sam slao emajlove molio, da forvardirajte ostalima, a vi... Pa dobro...

Dobio mejl od Revoza:

From: BASEK Nevenka
    To: Charlie
    Sent: Tuesday, June 28, 2011 10:55 AM
    Subject: RE: POT V FRANCIJO

Pozdravljeni!

Vse je v redu, kot ste opisali, tako da lahko delate naprej, mi pa tudi že pripravljamo vse potrebno za sprejem ...

S pozdravi.

Nevenka

znači da se spremaju na nas

www.slepsluzba.com
      Vrh

Baby Renault 4
    Član od
    04.11.2007.
    Godine
    48

svaka cast Katras, tvoj trud je cenjen i ja i mlađa sestricna od katre dolazimo sigurno, benzin u rezervaru za 18icu a za nas teran
      Vrh

Majk

...a za familiju iz Srbije sam čuo odpozadi, da teško da idu (a za neke znam da će da idu, pa sad... ) za frnčvariacijenatemu a toliko je bilo pričanja i veselja (obećanje - glupom radovanje...il' tako nešto kažete kod vas) šta će sve da Reno Srbija dade evo, ovi moji kao što ih prozvasmo blente, dat' će bogme sve da idemo...pa možda ide ne'ko iz srbske ekipe sa nama...ostat će val'da neka kinta i za njih a na početku bio samo 'lad i led sa njihove strane. Nisu 'teli ni da čuju.
    Ali, kad stvarno ne'ko 'oće nešto stvarno da uradi i dostigne, nema teorije da se to ne desi.
    Tako da - barem u podalpiji da se proveselite i provedete k'o što treba, ma za frenčkrumpir ćemo da izmislimo nešto, 'a?

www.slepsluzba.com
      Vrh

Renault 4 Alpine Avatar od  Neb_Mes_Ur_Mau
    Član od
    24.04.2007.
    Aktivnost
    29.04.2023
    Godine
    52
    Unosa na blogu
    1
    Slike
    137

ili "u se i u svoje kljuse"...

No, nema veze, ja idem makar do tebe Katraš, a posle na more. Nešto me zabole i za Renault Nissan Srbija, a bogme i za ove što kao govore "najkulturniji" jezik na svetu, a neće da progovore na engleskom, kao oni su neke face... Ma tuki moj, i jedni i drugi...
    Skeptik kakav jesam, a uz to i pristalica teorija zavere se teško upreže u kolo zvano " ajde da nešto učinite i za druge " i shvativši na vreme kuda sve to vodi sam teška srca sebi rekao da će biti teško da se ode u Francusku, a da se ne potegnu prijateljsko rodbinske veze. Zvao i slao sam mejl (da, taj i takav mejl i taj i takav video) i na ambasade, i firme, i koncerne, i apelovao sam na humanost i slično, i povlačio sam i doprinos Renault 4 Serbia kluba u zemljotresu pogođenom Kraljevu (jeste, i to sam potezao), ali džaba. I hebao me Bog ako ikad više pomognem neznancu i sugrađaninu kojeg neznam, od danas ide puna cena za sve i do kraja, pa koliko koštalo da koštalo. Znam ko je koliko zaslužio, i kome sam se do sad odužio i koga sam zadužio, i k'o što ti Katraš reče "familija je familija" a svi ostali su, ipak, samo prodane duše, Kv Crew ide za Sloveniju da se provede i da vidi rodno mesto naših mezimaca, i neka zanemarimo činjenicu da dizajn i jedinstvena rešenja na tom našem malom divu nisu zasluga stručnjaka IMV Novo mesto odaćemo mu počast na jedinom mestu koje to zaslužuje.

Možda ovakvo pisanije nije primereno moderatoru našeg foruma, ali me zabole, i stvarno mi je žao što nisam zadržao moj stav do kraja da Renault kao firma današnjice sucks do bola, kao što sam im i rekao na njihovoj stranici povodom poziva na Nuernburgring, već sam se pod uticajem drugih malkice pokolebao i smirio vatrenu retoriku namenjenu njima i tome, da im i oca i mater pa neka sad zamisle gde sve to mislim.....

Znam i ovo, da sem četvorke moje dvorište neće posetiti nijedan novi model Renault-a, a bogami ni FAS-a (zna kum zašto), i što se tiče novih automobila ostaću priklonjen i dalje Koreancima.
    Pre par dana smo kum i ja imali neke razgovore u Fiat-u, kao da smo znali šta će da se desi, i tražili smo sponzorstvo da u Fiat-ovim Puntićima odemo u Thenay, čisto iz inata, no kao i do sad, nismo naišli na razumevanje čelnika Fiat-a.

Nastaviću kad dođem sebi, pozdrav dragi moji forumaši...
      Vrh

Renault 4 GTL
    Član od
    03.05.2008.
    Aktivnost
    11.03.2015
    Godine
    45

Pasha i ja vam se pridružujemo na putu do Slovenije, ako nas primate u društvo!
      Vrh

Renault 4 Alpine Avatar od  Whitesnake
    Član od
    12.04.2007.
    Aktivnost
    05.02.2015
    Godine
    39

Podrzavam NebMesa i izuzetno sam razocaran, da nastavim da pisem kome smo i sta slali i koje varijante potezali, jos od jeseni prosle godine, necu, jer ce se uvek naci neko pametan, ko nije prstom mrdnuo, da kaze da je to trebalo drugacije. Od mene moze dobiti samo zadnju levu torziju u glavu. (i ne nije za prodaju, vec ima vaspitnu funkciju)
    Firme koje nam nisu izasle u susret takodje necu imenovati, jer se opet nekada nadam saradnji jer ovaj klub ce postojati i nakon Thenaya
    Kako su juce zvanicno zavrsene prijave za Thenay, zakljucak se jasno namece, mi iz Srbije ne idemo u Francusku jer nemamo sredstava i kraj.
    U Sloveniju idemo, sa nesredjenim ili polusredjenim kolima, dokotrljacemo se a akd cemo da odemo to vec ne znam

МОЈ АУТО НИЈЕ СТАР,ОН ЈЕ САМО РЕГИСТРОВАН 24 ГОДИНЕ
      Vrh

Renault 4 Alpine Avatar od  Neb_Mes_Ur_Mau
    Član od
    24.04.2007.
    Aktivnost
    29.04.2023
    Godine
    52
    Unosa na blogu
    1
    Slike
    137

Naravno Dreamer Lady, "primamo" (ako se to tako može nazvati) i vas i sve ostale koji nameravaju put Slovenije, u posetu Katrašu i Novom Mestu.

Plan puta ostaje isti, dakle samo onaj deo do Slovenije, ja posle toga idem na more u Rijeku i tamo ću se zadržati oko 10-15 dana, a onda se vraćam nazad, pa ako neko namerava da ide na more možemo da se uskladimo i da se vratimo zajedno, sve je stvar dogovora jer mi smo ipak familija.

Pošto ovde niko mali nikome ne znači ništa vreme je i da porazmislimo o jedinoj stvari koja nam sa strane države može napuniti fondove i omogućiti kvalitetnija i veća druženja, a to je da osnujemo versku zajednicu "renoistička vera", uđemo u registar i dobijamo pare kao verska manjina. Porazmislite na temu, odoh da radim jer me kum i Slovenija čekaju.... Ljubim vas sve zajedno...
      Vrh

Renault 4 Alpine Avatar od  John Doe
    Član od
    14.04.2007.
    Aktivnost
    20.12.2016
    Godine
    41

Citat Whitesnake kaže:
    Kako su juce zvanicno zavrsene prijave za Thenay, zakljucak se jasno namece, mi iz Srbije ne idemo u Francusku jer nemamo sredstava i kraj.
    Ovo je nesto novo ili onaj dio koji je trebao ici preko serza? Ako ne bude nekih nepredvidjenih stvari doktor, ja i moja djevojka ipak idemo za Fr.

Victoria o muerte!
    Sve je 5 samo je Renault 4!
    R4 at speed :)
    R4 scandinavian flick :)
    May the 4's be with you :D
      Vrh

Samo bez straha, možda se nađe neka varianta i za kojeg iz bivše za frenčgonius, a kod nas u podalpiji ste više nego dobrodošli i ostanite koliko vam duša da.
    Ako se ide na more, pogotovo kod onog u Rijeku, od mene do tamo vam je najbliži put, bez autoputeva i cestarine (dobro, postoji, al' je lepše starim putem ) tako da vam je to "usput"
    Što se tiče organizacije, familije i svega ostaloga - znam više nego dobro kako je, kad se zalaže, pokušava, moli, puzi, jauće, kuka, ma svašta. Da bi dobio od nekih kamen usred čela, ili blokade ili...ma zabole me penis, ozbiljno. Ja radim to zbog toga, da se vremenom napravi neko godišnje druženje, da se to napravi sa sponzorima i sa što manje vlastitih para (za sada je to meni još teško da sve časte sponzori, al', nema veze, neću ja da guznem zbog nekoliko para koje dajem za familiju) ovi podalpijci su tvrdoglavi ko magarci, ali polako se otvaraju vrata, a ubeđen sam, da će se otvoriti posle ovoga našega druženja, 12. jula u Novom mestu...dobio sam neke namige...videt ću...nego, vrlo važno:
    Jan će da dovuće u ŽMBK pa dakle i na ostale lokacije, troje od svojih Četvorki i to onog prerađenog zmaja od Četvorke, jednu k'o lutka TL-kicu i verovatno, sasvim sređenog Sinpara
    Bilo ko će hteti, moći će da se i provoza sa tim legendama...sad baš sređujemo šumsku verziju...polako, ne obećavam ništa.
    Ostalo je bar kod nas sve po planu, eh, da, napravili smo u kempu još jedno pokriveno mesto, da se ima ako zapadne kišica...i, da, do sada se planira oko petdeset osoba u dvadesetipet Četvorki. A još mi pišu, da će da dođu...prelepo.
    Vatrogasna fotka ima da bude na dve strane

www.slepsluzba.com
      Vrh

Slične teme

1. Regulator kočione sile ili "peti kočiooni cilindar"
    Autor petak u forumu Vešanje, upravljački i kočioni sistemi
    Odgovora: 28
    Poslednja poruka: 08.12.2020, 00:38
  2. "Memorijalno okupljanje Čika Raša", 26. i 27. aprila 2014
    Autor Pasha u forumu Okupljanja, putovanja, izleti...
    Odgovora: 84
    Poslednja poruka: 05.05.2014, 23:02
  3. Odgovora: 158
    Poslednja poruka: 16.04.2011, 20:02

Tagovi za ovu temu

Vaš status

• Ne možete pokrenuti novu temu.
  • Ne možete poslati odgovor.
  • Ne možete dodati priloge
  • Ne možete prepraviti svoje poruke
  •