![]()
Mislis nosac branika![]()
![]()
Mislis nosac branika![]()
МОЈ АУТО НИЈЕ СТАР,ОН ЈЕ САМО РЕГИСТРОВАН 24 ГОДИНЕ
Whitesnake kaže:
Ne mi u KV crew imamo vise komada niklovanih branika i rogica tako da ljude vezujemo sa stilom..........![]()
![]()
![]()
![]()
Mi puo dare carta igienica !!!!
Kv Crew Rules everywhere!!!!!
Jedini koji ima tajnog savetnika i NEDA MU PLATU
Šta nije službeno? Sve je ovde na ovom topicu službeno! Nonstop sam na vezi i stalno dodajemo broj učesnika, tako da je vrlo službeno, nema sad tu blenšajziranja.John Doe kaže:
Ovako izgleda moja komunikacija sa Revozom -
Spoštovani!
Sporočam vam, da bo podjetje Revoz krilo stroške slovenske odprave R4 v Thenay v višini (neću da kažem op.p.) evrov. Prav tako vam bomo ob obisku v Revozu podarili reklamne majice, nalepke za vozila in nekaj drugega promocijskega materiala. Prosim, da sporočite, ko boste imeli dokončne informacije glede obiska v Revozu (datum, ura, število vozil in obiskovalcev ...), tako da lahko oblikujemo program in vanj vključimo naše vodstvo, zaposlene ...
S pozdravi.
Nevenka
Nevenka BAŠEK ZILDŽOVIĆ
REVOZ, d. d.
Vodja Sl. za stike z inst. javnostmi in mediji/Resp. Affaires Publiques et Rela. Media
8000 Novo mesto, Slovenija
Tél. : +386 (7) 331 5834
(www.revoz.si)
Jel' jasno da nije više zezanje, nego ozbiljna stvar? A i u novinama (DELO; DNEVNIK; SLOVENSKE NOVICE...) smo zapisani kao kolona za Francusku, tako da...
Tako da sad nemam zadnje gredice tj vesanje visi na rupama, 300e trazi profi mastor,![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
odlepicu, ali stizem...
![]()
Kol'ko je meni jasno,meni podaplijcu ste pomogli stotine kilometara udaljenom od rodne grudice demokratsko europske, koji podupiremo grčkudrahmu, a tamo za socialu dobivaju po 1500 eurodrahmi iz naših đepova, a da nebi tebi, tamo kod vas složnih?
Ima jedan majstor u Somboru, zove se Mićo il' tako, dobar čovek, imade sve što srce poželi, samo ja neznam ni lokaciju ni kontakt. Al' zato znade bivši maltretator, sadašnji duronja. Sergejserž. Pitaj, nije reč konj, val'da...![]()
Mislio sam na sebe da nije sluzbeno... Ja danas predao zahtjev za pasos, kaze za 20 dana![]()
John, taman imas vremena
Katras, znam to, ali nema vajde ostavljati auto nekome da radi dok nisi tu. Apsolutno uvek je nastao problem neki. To mora svaki dan da se gleda
AMSS UPOZORAVA VOZAČE
U inostranstvo sa zelenim kartonom i međunarodnom vozačkom dozvolom
Tanjug | 20. 06. 2011. - 15:10h | Komentara: 28
Svi koji žele da u inostranstvo putuju automobilom, za neophodna dokumenta treba da pripreme oko 5.500 dinara, jer su zeleni karton, medjunarodna vozačka dozvola, a u nekim slučajevima i ovlašćenje za upravljanje vozilom, neophodni za ulazak u većinu zemalja Evropske unije i regiona.
"Za sve zemlje je, osim za Crnu Goru sa kojom Srbija ima dogovor o međusobnom priznavanju polisa obaveznog osiguranja, potreban zeleni karton, koji se dobija tamo gde je vozilo osigurano prilikom registracije", rekla je Tanjugu portparol Auto moto saveza Srbije (AMŠ) Zorica Bilibajkić.
Zeleni karton je isto što i polisa obaveznog osiguranja na teritoriji Srbije, a da bi se dobio potrebno je da se, sa vozačkom dozvolom i polisom obaveznog osiguranja, ode u osiguravajuću kuću u kojoj je vozilo osigurano. Važi do isteka polise i košta 2.000 dinara.
Za putovanje u Makedoniju, Grčku, Tursku, Rumuniju, Italiju, Austriju, Nemačku potrebna je i međunarodna vozačka dozvola čija je cena, takođe 2.000 dinara i koja se dobija za desetak minuta. Hrvatska, Slovenija, Bosna i Hercegovina i Crna Gora ne "traže" od srpskih turista da imaju taj dokument.
"Sledeći dokument koji nekome može biti potreban je ovlašćenje za upravljanje vozilom u inostranstvu, ukoliko automobil vozi lice koje nije vlasnik, a sam vlasnik nije u vozilu", dodala je Bilibajkić i naglasila da i taj dokument, čija je cena 1.500 dinara, takodje izdaje AMSS.
Ona je objasnila i da je potrebno, ukoliko je vozilo kupljeno na lizing, u Automoto klub doneti ugovor sa lizing kućom, ako on predviđa mogućnost da korisnik automobila koristi vozilo u inostranstvu. Ako to nije slučaj, potrebno je od doneti potvrdu od lizing kuće, kojom ona korisniku vozila dozvoljava da ga koristi i van zemlje.
Ekipa koja je išla za Kištelek već ima zeleni karton, tako da još samo međunarodna vozačka i to je to.![]()
Treba dodati zdravstveno osiguranje bar na 7 dana,nije skupo,a moze da koristi plus sto mogu na grani da traze isto!
NAMA DOBRO,A NIKOME ZLO