Znači li ovo da treba 01.07. da krenemo iz BG-a, da vidimo bar deo svega navedenog?![]()
Znači li ovo da treba 01.07. da krenemo iz BG-a, da vidimo bar deo svega navedenog?![]()
1.7. pa jel treba da se uselimo kod Charlija?
Do 22.6. cekamo odgovore na molbe za sponzorstvo za gorivo, posto je do 25. prijava. Ako niko ne uslisi nase molbe, odlazak do Thenaya ce biti gotovo neizvodjiv. No 12.7. smo svakako u Novom Mestu!
МОЈ АУТО НИЈЕ СТАР,ОН ЈЕ САМО РЕГИСТРОВАН 24 ГОДИНЕ
A sve sam video a gde je tu pečena guda pa jaga pa ovo pa ono pa DSZ......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mi puo dare carta igienica !!!!
Kv Crew Rules everywhere!!!!!
Jedini koji ima tajnog savetnika i NEDA MU PLATU
Ma bit će svega,blente, samo da se nađete 11.07. naveče u ŽMBK-u, a onda 12.07. u Revoz - a onda kako bude išlo.
![]()
![]()
Sta li su ti uradili kad nas toliko nagovaras da dodjemo protivno nasoj zelji da dodjemo![]()
МОЈ АУТО НИЈЕ СТАР,ОН ЈЕ САМО РЕГИСТРОВАН 24 ГОДИНЕ
Skontao sam šta je po sredi, što više nas dođe Čarli će dobiti više pive i đžudžubane za put u FR. Nije Čarli ni najmanje naivan.![]()
![]()
![]()
Ovako, danas je bilo preko skajpa dosta dvoumice, ko, zašto, kako, gde i kada...pa sad da se razumemo:
12. jula stavljen je u zvanični program Trških dana i skup Četvorki u ŽMBK-u, znači, mogu doći svi koji žele, ne samo oni koji idu za frenčkurvišstan, to znači, da je najpre prijem kod Revoza a onda i kod nas u ŽMBK-u. Mogu doći svi koji žele, to je okupljanje Četvorki u podalpiji. Dolaze podalpijci i svi ostali koji žele.
A što se tiče onoga oko ganjanja:ko oće nek dođe, a za đuđubanu zna se - nedam. Nek si nabave svoje. Il' da im tata i mama dade. Eto.
Čarli ne budi tužan, kada dođemo, nećemo znati da odemo.![]()
Molim ubuduće da se kvota lista sa dodavanjem novih učesnika, čisto da uvek imamo pregled svih ekipa! Hvala.
1 - 1 reno - Doctor
2 - 1 reno - Snejk i Milica
3 - 1 reno - Pasha i Milena
4 - 1 opel - San Sale i još 2 studenta
5 - 1 reno - deniob86
Nastavite listu...
Molim ubuduće da se kvota lista sa dodavanjem novih učesnika, čisto da uvek imamo pregled svih ekipa! Hvala.
1 - 1 reno - Doctor
2 - 1 reno - Snejk i Milica
3 - 1 reno - Pasha i Milena
4 - 1 opel - San Sale i još 2 studenta
5 - 1 reno - deniob86
6 - 1 reno - Admin + + +
7 - 1 reno Milan Petronijević(Cacak)+++
Nastavite listu...
......we are the first to program your future......