Sto mi dusmani obrisase temu....... - Strana 3
Strana 3 od 4 PrvaPrva 1234 PoslednjaPoslednja
Prikaz rezultata 21 do 30 od ukupno 37
    Renault 4 Alpine
    Član od
    18.04.2009.
    Aktivnost
    13.05.2012
    Godine
    35

Re: Sto mi dusmani obrisase temu.......

Mozda je forum u zadnje vreme malo "zamreo" ali ovo sigurno nije dobar nacin da se ozivi.
    Druge automobile cenim i poštujem, a jedino RENAULT volim!!!
    Les autres voitures apprécier et à respecter, et la seule RENAULT préférence!!!

Concentration, réflexion, action!

Renault 4 Alpine Avatar od  Whitesnake
    Član od
    12.04.2007.
    Aktivnost
    05.02.2015
    Godine
    39

Cekaj, jel se svi slazete sa onim sto sam rekao? Jesam li nesto pogresio?

МОЈ АУТО НИЈЕ СТАР,ОН ЈЕ САМО РЕГИСТРОВАН 24 ГОДИНЕ

Renault 4 Alpine Avatar od  serz
    Član od
    12.04.2007.
    Aktivnost
    15.10.2013

Citat Whitesnake kaže:
    Ovde ima vise ekipa, a ekipa treba da se uvecava, a da bi to uradili, ljudi moraju biti u prilici da lako dodju do informacija da bi im r4 fercerao, i zato, imamo 2 podforuma cafe i chit chat za sve vrste internih fora itd, mozete videti kako je nekada Joca, bibazoki, mirko i ostala ekipa pravila sprdnju u ovim forumima, da smo pravili svuda, mozda bi od novih clanova imali samo tebe i kuma, sto i nije neki dobitak salu na stranu, znate da skoro sve moze, osim psovki i vredjanja al u ova dva podforuma, pa nije ni to malo, ipak da budemo korisni vozacima i buducim clanovima, a da imamo i kutak gde cemo preko zime grejati nasa preko godine stecena poznanstva, i zato je svako brisanje bilo iskljucivo zbog toga, a ne licno i nikada licno, a ne ko kum da umisli da ga ja ne volim, ma voooolim ga bre iako sam ga jednom video, al ajde da uzivanje i nadmudrivanje nase prebacimo tamo gde je mesto...iiii...znam i mene mrzi da linkujem neku temu gde ima materijala za zezanje, al kako drugacije da uvecamo ludu ekipu, moramo fino takticki, da ih namamimo informacijama, dok se otkrave, a onda po naski noz u ledja
    Pa kad smo kod toga Joce, Zokija i Mirka nema već duže na forumu.
    I zašto da nas mrzi da linkujemo temu... pa to je kao što na prvom paljenju treba da se povuče sauh pa da se dozira ako je hladno i ako je opruga preslaba/prejaka.
    Ne bih ja tako olako napuštao šorku - zakuvalo se i treba da se pokusa. To ti je kao kad se zanemare platine - pre ili kasnije to stigne.
    A to za nož u leđa to je vezano za Zastavina vozila, jok Četvorka.
    Mislim, tema će i onako da se briše pa onda hajde da "grejemo poznanstva".
    Tajni savetnik KV kru

Član od
    12.04.2007.
    Aktivnost
    05.02.2015
    Godine
    39

Budimo konstruktivni pre nego sto ovo bude poslednji izliv demokratije na forumu
    Pa Serz nadam se da primecujes da jednostavno nekim ljudima dosadi nesto, Mirko je stalno tu, to znam pouzdano ne bih se ja zezo sa Grgurom

Renault 4 Alpine Avatar od  Neb_Mes_Ur_Mau
    Član od
    24.04.2007.
    Aktivnost
    29.04.2023
    Godine
    52
    Unosa na blogu
    1
    Slike
    137

Citat Sloba R18TLS kaže:
    Mozda je forum u zadnje vreme malo "zamreo" ali ovo sigurno nije dobar nacin da se ozivi.
    Misliš!!!
    Mislite!!!
    Pa jer ne znate da ovde je demokratija umrla, ostala je samo nada, a i ona je ranjena, smrtno...

Kume, oni nas ne voledu više (ovde sad ide smajli koji plače) !!!

Citat Whitesnake kaže:
    da smo pravili svuda, mozda bi od novih clanova imali samo tebe i kuma, sto i nije neki dobitak
    Misliš kuma, mene i kuma?!?!?!

@Sloba: aj ti započni neku šorku sa zezanjem i navuci ljude da se istresu...
    Zar zaista mislite da je lako glumiti na ovako uštogljenom forumu...

@Serž: prebaci ovo u čit čet...

Renault 4 Alpine
    Član od
    06.08.2008.
    Aktivnost
    02.02.2022

eee demokratija je umrla ovde pre nego sto sam ja onomad napustio forum (upravo kada je vlasnik istog objasnio da ovde vlada cist komunizam) a ako cemo iskreno vratio sam se zbog poziva iz KV Crew-a mada je bilo i poziva drugih clanova kluba da dodjem na okupljanje i da se vratim na forum na koja nisam ostao ravnodusan...
    elem posto sam clan na desetine foruma prognozirao sam da ce se ovo vec desiti ali me onda niko od moderatora nije uzimao za ozbiljno vec naprotiv... ni na jednom od foruma se ne uredjuje kao na ovom na vecini se uopste i ne zna ko je moderator nije mi namera da ovde pametujem vec da vam kazem da se osvestite i saberete iz vise razloga... evo npr mini klub srbije postoji mnogo manje od nas ovde, manji je po broju clanova barem tri puta a ima daleko vece domete od nas zapitajmo se zbog cega je tako... imamo brojnost, kapacitete i sve preduslove da se kod nas sledece godine organizuje 4L international ili barem balkanski skup r4 ali zvanican! ali ne kod nas je poceo i aprilski sustet da se osipa... zbog cega je to tako?...
    An Error Has Occurred!
    Sorry Sonne, you are banned from using this forum!
    Pustiti da administratori rade svoj posao, a ne vredjati druge clanove
    Sorry Sonne, you are banned from posting and sending personal messages on this forum.
    This ban is set to expire November 01, 2011,

Urednik Avatar od  Pasha
    Član od
    12.04.2007.
    Aktivnost
    03.06.2024
    Godine
    45
    Slike
    384

E pa zbog ovakve neozbiljnosti,kada su SVI postovali pravila bilo je drugacije,sada kada svi nesto seru naravno da ljudi nece da dolaze,mini klub je mini klub svaka njima cast a evo sada cu ja reci kao jedan od osnivaca i jedan od ljudi koji stvarno voli R4

Sada i zvanicno kazem a verujem da ce se sloziti i ostala ekipa iz UPRAVE..... aprilsko okupljanje u Beogradu prepustamo tebi i ekipi da organizujete,sto se tice forume i banera i tako nekih stvari slobodno pitajte ako mozemo da pomognemo,samo da ne bude da smo mi zloce i da nas bole muda za sve ovo.....hvala
    ......we are the first to program your future......

Renault 4 Alpine Avatar od  John Doe
    Član od
    14.04.2007.
    Aktivnost
    20.12.2016
    Godine
    41

Nepotrebno sve ovo. Previse je ljudi da je med lizat. Ja koji sam tu od pocetka i uz svu volju sve manje navracam jer nemam strpljenja da u hrpi gluposti trazim nesto zanimljivo i korisno. Ako se vas 3-4 zna i druzi privatno pa to pokusavate prenijeti i na forumu tako da zajebancija postaje sama sebi dovoljna onda ja nisam za to, ja sam ovdje iz nekih drugih razloga.
    Sve je 5 samo je Renault 4!
    R4 at speed :)
    R4 scandinavian flick :)
    May the 4's be with you :D

Renault 4 Alpine
    Član od
    22.04.2007.
    Aktivnost
    04.06.2013
    Godine
    51

1. Што се тиче Мирка 5 -он је пола дана и ноћи на форуму па шта мислите ко вам брише постове али једноставно не могу на силу да пишем ,када имам нешто што сматрам паметним ја напишем
    2. Што се тиче априлског окупљања нисам приметио осипање

3. Што се тиче демократије на овом форуму је нема из простог разлога што свака друга тема увреди неког и долази до препуцавања , а то нећемо да толеришемо
    -помињете демократију а неко изрази другачије мишљење одма креће дрвље и камење- Е па не може

4. Џон До потписујем свака ти је ка Његошева

5. Зоне а можда је управо у мини клубу та малобројност пресудна да све функционише како треба
    јер када је мање људи - мање различитих мишљења -немојте ме погрешно схватити да треба да нас буде мање, него де је све много теже
    -Прост пример : у почетку када нас је било једва 20так за трен ока је договорено око грба,налепница и осталог , после тога је сваки други нови члан имао примедбу на боју , на изглед слова .......

ЗАТО ДРУГАРИ НАОРУЖАЈТЕ СЕ СТРПЉЕЊЕМ И НЕ СКАЧИТЕ НА ПРВУ ЛОПТУ

6. А што се тиче функционисања клуба и организације окупљања на жалост увек нас зеза недостатак лове

Обисмо у ове 4 године толико прагова и нико није заинтересован за спонзорства и слично - Осим част изузетку ТТДу који нам је увек излазио у сусрет А нисам видео да је неко од душебрижника урадио нешто по том питању , изволите прескочите само критику урадите нешто конкретно - 100 људи,100 критика а када треба нешто конкретно свиимају обавезе ......

А да не причам колико клуб броји чланова , а колико се плати чланарина која износи исто као и прве године ......

Član od
    12.04.2007.
    Aktivnost
    05.02.2015
    Godine
    39

Sve je lepo receno, i po hiljaditi put ko ima drugu zamisao neka otvara drugi forum, ovo nije jedini na svetu, neka osniva drugi klub, ako ovde nema demokratije, barem nam je zemlja demokratska

Slične teme

1. Privesci, znacke, amblemi i slicno na temu R4
    Autor allez-y u forumu Generalna diskusija
    Odgovora: 2
    Poslednja poruka: 24.06.2013, 10:35
  2. Kako postaviti slike u temu?
    Autor Neb_Mes_Ur_Mau u forumu Pravila i obaveštenja u vezi korišćenja foruma
    Odgovora: 3
    Poslednja poruka: 24.08.2012, 02:41

Tagovi za ovu temu

Vaš status

• Ne možete pokrenuti novu temu.
  • Ne možete poslati odgovor.
  • Ne možete dodati priloge
  • Ne možete prepraviti svoje poruke
  •