Pa da stari clanovi odlaze pa se vracaju i tako......Neb_Mes_Ur_Mau kaže:
![]()
![]()
......we are the first to program your future......
Ihaj, šta ga je mekanikeSvaka ti čast na trudu.
Nego u 4. delu/dijelu ona prva slika... koji je to auto jer Četvorka nije. Jesi se to pomlovao ili nas testiraš?![]()
Tajni savetnik KV kru
E, da - daj malo enterijera.![]()
Tajni savetnik KV kru
Ama nije, bre, čoveče
Ako ništa taj zeleni ima jedan brisač i (staru) tl klapnu vazduha ispod šoferke.
NIje ovo "podhaublje" od Četvorke pa to ti je.![]()
Tajni savetnik KV kru
Ostajem cvrsto pri svom stavu da je sve djuture ovo na slikama tesko SRANJE !!!Pa posle ovolike budzevine dragi moj prijatelju ravnicarski nijedan od gore prikazanih nije cetvorka !! To su makine prepravljene za cirkus i da se nevoljnici kao mi npr, pale kako je to strava,a tako nabudzena cokula bi trajala koliko i kartonske cipele na kisi !!! Ovo je skrnavljenje legende,kao kad na bistu palom borcu docrtas brkove,ili na krov hrama Sv. Save nabudzis disko kuglu ili uz ikone na zidu pustis lajt sou !
![]()
![]()
Strasno !!!
pregledao sam malo sajt MSD Ignition i ovako...
koliko sam uspeo da vidim najvise se koristi uredjaj koji se zove MSD-6AL Ignition Control with Rev Control, a to je ustvari ono tranzistorko paljenje koje dobar deo nas koristi ili ga je koristio, samo mnogo komplikovanije. uredjaj sluzi da da impuls bubini, onda kada se platine razdvajaju, ili kada dobije impuls sa elektronskog razvodnika. ali poenta je sto se na ovaj uredjaj kaci bubina sa sekundarnim naponom 45kV. uredjaj jos u sebi sadrzi limitator obrtaja, sa korakom stelovanja od 100rpm. naravno ova funkcija moze i da se iskljuci. uredjaj omogucava svecici da nekoliko puta baci varnicu u jednom ciklusu sagorevanja, dok se preko 3000rpm to gubi i svecica samo jedanput baca varnicu. ovaj uredjaj moze raditi na 4,6, i 8 cilindara. koga zanima detaljnije evo mu http://www.msdignition.com/uploadedF...uctions(1).pdf
sto se tice cene, ne znam koliko kosta nov, ali vidim da se na ebuyu krece od 30-300$. da bi sve ovo radilo sa 100% kapaciteta, potrebno je jos kupiti MSD Blaster SS Coil, koji na ebuyu kosta 40-50$, sto znaci da za 150$ mozes da imas varnicu kakvu i ferari moze samo pozeleti!
Pa i krila - unutarnji deo onaj prema napred - "stanjeni" je duži nego kod R4, nema prostora između šoferke i požarnog zida dole, metlice brisača stoje sasvim horizontalno (tj jedna koja se vidi, a ima ih DVE), leva ivica šoferke je suviše levo... no da se ne naganjamo.Neb_Mes_Ur_Mau kaže:
Tajni savetnik KV kru
Mada špka menjača...ovo treba žešća zaludnost da se napravi.
Tajni savetnik KV kru
Nema me par dana (upalo mi vapno u desno oko pa sam malko ćorav i sa zavojem)al što to moje levo oko vidi
Napravili (pardon, napravio) od ove teme foto stripKome bre ovo treba? Četvorki garant k'o ribi bicikla, al' vama? Dobro, kako ko
Vidi se, da je ravninski vožd otiš'o u penzionere a ostali se brinu za forum k'o ja za TiranuKad sam ja stavljao više od pet (5!) fotki, odma' je bilo: stavljaj u priponci matori jedan, problem sa prostorom na serveru, treba paziti i slične reči podrške
A ovo
Stavljali vi u Četvorke što god 'teli, al' najlepši motor od Četvorke je ovaj
a ja mogu reći samo ovo
[flash=200,200]http://www.youtube.com/watch?v=oO3YmT2d-8k&feature=related[/flash]
I, da: nije enterier, nego interier.