treba mi sofer sajbna za reno 4 da nema ostecenja od kamenja, brisaca i slicno...
ako ima neko da bi prodao neka napise cenu i odakle je a moze i neki kontakt telefon
treba mi sofer sajbna za reno 4 da nema ostecenja od kamenja, brisaca i slicno...
ako ima neko da bi prodao neka napise cenu i odakle je a moze i neki kontakt telefon
Imas u Pancevu za 2500din!Pitaj Argonauta za broj?![]()
NAMA DOBRO,A NIKOME ZLO
nesto mi to malo mnogo para...
ali ako ne nadjem nista, onda cu da vidim to...
hvala u svakom slucaju...
Neoz tebra poslao sam ti privatnu poruku za soferku
Vidi gore na vrhu ekrana pise Moje poruke![]()
Oš' da ti ja naručim preko Jana iz francoze.de?neoz kaže:
Cena sitnica...nek ti kažu oni koji znadu kol'ko sam se zažebao kad nisam uzeo u Pančevu
![]()
savo video sam, ali nisam stigao da zovem... zvacu pa cu javiti sta je bilo...
katas pa ne znam koliko je mnogo ili malo ali te 2500 mi zvuci mnogo sobzirom da sam video za 500 ali se prodala 2 dana pre nego sto sam slomio moju...
Auuu, šta ćeš. Ali mislim, da ti je odluka za Pančevo ipak najbolja. Ovde su cene neoštećenih, znači novih šoferšajbni (ako je uopšte dobiješ!) negde na razini trodnevnog punog pansiona na moru u Dalmaciji.
A ako ti ne smeta da je malo trošena (neka razica i slično) ondak mogu zapitati il' Jana il' Iluziju. Samo za koju Četvorku? GTL il' TL? Jerbo su različite!
@neoz aj pa javi sta si uradio
Katras kako bre sad i šoferke razičite, ja na moj stavio ot TL-a i pasuje odlično?!![]()
da bre kako je razlicita soferka?
vazi javljam sta sam uradio...
Ma Katraš misli da su različite jer brisači stoje na suprotnu stranu![]()
Tajni savetnik KV kru