Meni je nešto padalo na pamet da kupim neko mekše crevo, da ga rasečem i da ga postavim na onaj žljeb na karoseriji kada se vrata otvore. Kao dodatni keder.
Meni je nešto padalo na pamet da kupim neko mekše crevo, da ga rasečem i da ga postavim na onaj žljeb na karoseriji kada se vrata otvore. Kao dodatni keder.
Kapetan na belu lađu a takođe Gospodar vremena i vd. direktor svemira
Па вероватно би до некле смањило буку![]()
![]()
![]()
МОЈ АУТО НИЈЕ СТАР,ОН ЈЕ САМО РЕГИСТРОВАН 24 ГОДИНЕ
problem je što nemam vremena. Dok je bilo vremena, nije mi se radilo. Jbg, kako bih sada rado blejao u garaži.
Ja ga vozim od prvog dana i nista ne skripuce ni sad ni tad.
Plin je za kuvanje, dizel za lozenje, a benzin za voznju.
Ti si srećan čovek.![]()
kako je moguce, pa polica makar, zadnje sediste kad neko sedne...
МОЈ АУТО НИЈЕ СТАР,ОН ЈЕ САМО РЕГИСТРОВАН 24 ГОДИНЕ
Ja sam plavog vozio od prvog dana pa do prodaje. Siguran sam da se prvih godina nije ništa čulo. Ali kako se auto razglavljivao po beogradsko-srpsko-crnogorskim džadama (išao tri puta na more) tako je i počinjao da škripuće i krcka na sve strane. Ma boli me uvo zbog toga. Važno je da ide ko avion, doduše, plavi je prodat ali ova dva sada. Crveni i beli.
Možda probate da napunite najlon kesama jer se meni u belom ama baš ništa ne čuje jer gomila kesa priguši sve šumove...hehehehe![]()
Ma nema razloga ni za glasnom muzikom ni za cim drugim . Reno moze da se sredi da neskripuce nista samo je potreban trud . Ja sada trazim nekog kombija da uzmem i kada rasteretim rendzu ( kada bude samo za voznje ) ima da ga utegnem nece nista da se cuje unutra i da lupi, Vec sam sve isplanirao i uzeo sto mi je bilo potrebno samo sada da nadjem vremena jer ovako koliko je natovaren stvarno nemogu nista da radim. A nije ni drndav , kod mene je sve utegnuto ali moze mnogo bolje
Popijte 2-3 kafetina i nista necete da cujete, a ni da osetite....![]()
![]()
![]()
Mr.4
Čudi me da niko nije spomenuo one dve plastikice na dnu zadnjih vratakoje kada se ista zatvore ulaze u udubljenja u zadnjem delu patosa gepeka. One se postavljaju da spreče pomeranja vrata levo-desno što je i osnovni uzrok nastanka te buke. Naravno, i luft u šarkama kao i propadanje kedera sa vremenom doprinose njegovom pojačanju. I na samoj osovinici bravice se od otvaranja i zatvaranja pojave uzdužni kanali pa kada se vrata mrdaju poprečno po njima to još pogoršava stvar. Znači, rešenje je naštelovati te dve plastike u dnu vrata da im ne daju da se mrdaju i problem će se bar umanjiti.
Pozdrav!![]()
![]()
![]()
Zumbuli su zumbuli, a ruža je ruža,
pa da na kraj sveta iznikne.